Przecież Pomost nic do tego nie ma, to kwestia ustawień klawiatury w systemie operacyjnym itp. Może włączyła Ci się inna klawiatura inna niż standardowa (np. 214 zamiast "programisty"). Jakby nie pomogła zmiana w systemie operacyjnym, proszę o zgłoszenie na serwis, to konsultant pokieruje.
Kiedy pisma piszę bez problemu jedynie w pomost jest problem. Dzięki za pomoc ale może mnie nakierujesz co włączyć co wyłączyć co skrócić, co wyrzucić itp. hahahah to może sama dojdę ------------ ech.... chcę urlooooooopiczku.
Zobacz czy na dolnym pasku Windows masz ikonkę klawiatury i co tam masz wybrane, powinno być "Polski (programisty)". Jak nie masz, poszukaj w menu Start w panelu sterowania. Jeśli to nie pomoże, ponawiam prośbę o kontakt z serwisem.
pozdrwiam
Szukałyśmy już wcześniej klawiaturę z koleżanką, mam ją co prawda w panelu sterowania ale tam jest: szybkość i sprzęt i co dalej, nie widziałyśmy nic co można by było przekierować, dzięki za zainteresowanie. A czy jeżeli w pomost nie działa to działa w innych programach, jestem laikiem ale wydaje mi się, że nie mogłabym nigdzie pisać?