do Tomka,
Tomku powiedz jak mam usunąc decyzje , które zostały mylnie wprowadzone, listy juz zatwierdzone
Chc e oby zostały decyzje te wcześniejsze przed zmianą.
uchylenie decyzji w części na dozywianie - Pomost std
Re: uchylenie decyzji w części na dozywianie - Pomost std
A czy pieniążki z tych list poszły (potwierdzone wypłaty na tych listach) ?
tak, wypłaty poszły....niestety
Skoro fizycznie pieniądze poszły, no to niewłaściwym byłoby usunięcie decyzji, można by je jeszcze raz zmienić, wydając kolejne decyzje zmieniające.
Tomku, ale te decyzje sztucznie zostały utworzone, tylko po to zeby wyliczyc inne kwoty dofinansowania np osoba brała 300 zł zasiłku okresowego w tym było 100 zł z dotacji , po zmianie nadal kwota 300 zł do wypłaty ale dotacji 140 zł. Dla zainteresowanego nic sie nie zmieniło, tylko zmieniłem decyzje oby komputer wyliczył poprawnie kwote dofinansowania. No i teraz na lisctach jest inny numer decyzji -wirtualny, której praktycznie nie wysłałam do zainteresowanych. Pomóz, bo juz nie wiem , co zrobic?????
W roli administratora w pakiecie narzędziowym trzebaby wycofać potwierdzenie wypłat. Potem już w roli obsługa klienta odszukać te listy, kliknąć przycisk Potwierdź, tam ustawić się na pozycjach z tych błędnych decyzji i kliknąć \"ustaw jako niepobrane\".
Potem można cofnąć zatwierdzenie tych błędnych decyzji i na końcu je usunąc.
Potem można cofnąć zatwierdzenie tych błędnych decyzji i na końcu je usunąc.
Dziękuje Ci Tomku serdecznie. Pozdrawiam
A na przyszłość doradzam zmianę źródeł finansowania w inne dostępne w Pomoście sposoby, bez konieczności wydawania decyzji zmieniających.
Oprócz uchylenie decyzji w części na dozywianie - Pomost std - Oprogramowanie przeczytaj również:
Do Tomka
Do Tomka
nowe słowniki centralne
Tomek pomocy !!!
Tomek pomocy :-(
Sygnity zmiana wydruku
aktualizacja Pomost Std
poprawa słownika
czy dobrze myślę
Płatnik i nieaktualna wartość wysokości składki na ubezpieczenie wypadkowe
jak uruchomić opcje word w programie top team
modyfikacja konta std