Przyjmę każdą pomoc, paczkę żywnościową, ubranka dla dziecka od rozmiaru 92, mleko dla dziecka, pampersy, pomoc finansową. Cokolwiek byle choć trochę mieć lżej. Proszę... [email protected]
Bardzo pilnie potrzebuję pomocy finansowej. Wiem że jest to kolejne ogłoszenie w tym stylu ale wpadłem w poważne problemy z których bez pomocy nie wybrnę. Niestety dzięki moim \"wspólnikom\", niegdyś kolegom wplątałem się w długi które muszę teraz spłacić. Na ten moment nie mam za co żyć. Zawiodłem wszystkich dookoła, rodzinę, narzeczoną... Nie będę przedstawiał na forum szczegółowo swoich problemów, jeśli jest osoba która mogłaby mi pomóc to proszę o kontakt. Oczywiście całość zwrócę jak tylko wyjdę z całej sytuacji.
Mój adres e-mail: [email protected]
Nigdy bym się nie spodziewała że w życiu że w dojdzie do czegoś takiego.Zawsze się starałam pomagać ludziom a teraz ja i moja rodzina potrzebujemy pomocy.Począwszy od finansowej skończywszy na materialnej ,żywnościowej.Nigdy by mi przez myśl nie przeszło że moje dziecko będzie chciało na cukierka lizaka albo coś innego a ja będę musiała powiedzieć ;(nie dziecko nie mam i nie wiem kiedy będę miała)przez oszustów tak się stało.Mąż wykonał pracę a pieniędzy nie dostał i tak długi narastały próbowaliśmy się podnieść ale chyba ktoś nam kłody przyczepił do nóg bo lecimy na samo dno.Nie mamy na czynsz,światło na nic.Jestem już w takim miejscu w życiu że nie mam światełka przed sobą. Proszę ludzi dobrej woli o pomoc.Nie mam numeru konta bo to comiesięczny zbędny wydatek.Jeżeli ktoś będzie nam mógł pomóc proszę o kontakt na maila [email protected] Z GÓRY DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA POMOC.
czytając ogłoszenia serce aż boli, byłam szczęśliwa że mogę pomagać ludziom , robiłam to całe życie. Ale los zmienił moje życie,pracowałam w ośrodku dla dzieci z upośledzeniem, cudowna praca, pochłaniała mnie w całości.uważałam że rodzice naszych dzieci mają najwięcej problemów życiowych. nasze to tylko malutkie problemy, do momentu gdy trafiłam na stół operacyjne, byłam nie świadoma że urodziłam się z wadą kręgosłupa. Straciłam prace , zdrowie i dużo przyjaciół tak naprawdę myślałam że mam przyjaciół. Tak bardzo brakowało mi ludzi którzy mają \'\'czyste serce\'\'.Niektórzy nie mieli litości , wielokrotnie psychicznie niszczyli mnie. Do dziś tego nie rozumiem.Pomagając ludziom zawsze prosiłam żeby dziękowali Bogu nie mnie. Dziś proszę sama Boga żeby dopomógł mi, może znajdą się ludzie \'\' czystego serca\'\' nie tylko z pomocą materialną ale i duchową.Dziękuje tym którzy mnie rozumieją i chcą pomóc.
witam jestem w potrzebie mam zadluzenia nie umie sobie z tym poradzic nie mam pracy mam 2synow ledwo wiazemy koniec z koncem pensja ojca dzieci nie wystarcza nam a zadluzenia rosna jesli ktos chcialby pomoc byla bym wdzieczna prosze o pomoc moj mejl [email protected] bardzo bym byla wdzieczna naprawde mam trudna sytuacje jak ktos napisze opise cala sytuacje dziekuje