Witam wszystkich jestem matkom trójki dzieci w wieku 7 lat syn i dwie córki 9i11lat jestem osobom bezrobotną mąz także stracił prace ,żyje się nam bardzo ciężko .Niedługo rok szkolny niestać mnie na wyprawki dla dzieci,brakuje dosłownie na wszystko na jedzenie opał opłaty ubrania.Bardzo proszę o pomoc ludzi dobrej woli i serca o jaką kolwiek pomoc .Wewszelakiej formie.Z góry gorąco dziękuje .tel.601897165 Koło wielkopolska
witam mam czworo dzieci w wieku 11,8,7,2,lata ja niepracuje jedynym żywicielem rodziny jest mąż mieszkamy w dwu rodzinnym domu pul domu po smierci tescia odziedziczyla nasza curka niestac nas na wynajecie geodety jak ruwniez zalatwienie wszystkich spraw spadkowych na drugej polowie domu mieszka tesciowa i zameldowala swojego wnuka .odcieli nam prad bo licznik byl ich musilismy zaciagnac pozyczke aby podlaczyc prad wdomu mamy ciezko przejsc przez wspulna sien bo tesciowa i jej curka na kazdym kroku niezwazajac na male dzieci awanturuje sie wyzywa nas dzieci sa tak z nerwicowane ze lecze ich u psychologa .mimo wielu interwencji policji,dzielnicowego opieki duzo nieudalo nam sie zyskac gdyz kto uwirzy mlodemu malzenstwu z dziecmi bardziej uwierza zekomo zaplakanej i obludnej staruszce o lasce czyli tesciowe mamy naprawde dosc takiego zycia z takimi ludzmi mamy jedno marzenie aby nam sie udalo sprowadzic geodete podzielic dom na polowy dwie przybudowac kawalek pomieszczenia na lazienke bo niemamy oraz po podziale przegrodzic plotem nasza czesc podwurka i zrobic oddzielne wyjscie leczto tylko marzenia chyba zeby ktos nam pomugl bo sami nieporadzimy sobie bede wdzieczna za kazda okazana nam pomoc prosze dzwonic do mnie pod nr 519898017
chetnie wspomoge jakas rodzine potrzebujaca pomocy materialnej jak i jakimis darami(ubrania.art spozywcze itp) z woj malopolskiego lub slaskiego,prosze pisac na maila:[email protected]
juz niewiem do kogo sie zwrocic do konca miesiaca musze zwrocic zadluzenie powstale w wyniku choroby w wysokosci 8000zl prosze pomozcie nie mam srodkow renta moj wynosi 640 zl maz nie zyje jestem sama blagam pomozcie ja moge powiedziec tylko dziekoje za pomoc moj konto PKO BANK POLSkI SA 02 1020 1664 0000 3202 0046 2721
potrzebuje pomocy finansowe POTRZEBUJĘ POMOCY FINANSOWEJ:-(POTRZEBUJĘ POŻYCZYĆ PIENIĄDZE 300 TYS NA 15 LAT MOGĘ CO MIESIĄC PŁACIĆ PO 2500 TYS TO PO 15 LATACH WYCHODZI 450000TYS CZYLI 150000TYS CZYSTEGO ZAROBKU.NIE ZNASZ KOGOŚ CO BY MI POŻYCZYŁ TAKĄ KWOTĘ? NA PEWNO SIĘ ODWDZIĘCZĘ
potrzebuje pomocy finansowe POTRZEBUJĘ POMOCY FINANSOWEJ:-(POTRZEBUJĘ POŻYCZYĆ PIENIĄDZE 300 TYS NA 15 LAT MOGĘ CO MIESIĄC PŁACIĆ PO 2500 TYS TO PO 15 LATACH WYCHODZI 450000TYS CZYLI 150000TYS CZYSTEGO ZAROBKU.NIE ZNASZ KOGOŚ CO BY MI POŻYCZYŁ TAKĄ KWOTĘ? NA PEWNO SIĘ ODWDZIĘCZĘ.proszę pisać na e-maila [email protected]
PROSZE O POMOC W SPRZEDAZY DOMU!!!!!Mam na imie Marlena wraz z mezem wychowujemy trójke dzieci 1,4,9 lat.Trzy lata temu kupilismy mały domek na kredyt.Pragnęlismy spokoju i własnego kąta.Szybko jednak przekonalismy sie ze marzenia sa po to aby marzyc.Maz prowadzil dzialalnosc gospodarcza ,ktora z dnia na dzien przynosila straty,a moja praca zakonczyla sie w czasie urlopu macierzynskiego kiedy ustala umowa.I tak razem z mezem zdani tylko na siebie odmawialismy sobie wszystkiego aby spalcac zaciagniete kredyty na dom.Niestety było to ponad nasze sily,kredyty wypowiedziano nam a teraz gigantycznie rosna dsetki.I tu prosze o czesciowa pomoc w kupieniu naszego domku.Dom wymaga duzego remontu,chcemy za niego tyle ile wymaga od nas bank tj 280 tys. na dzien dzisiejszy.Domek jest 4 kilometry od morza ma 90mkw a dzialeczka wokol domku to ok 1000 mkw.Zwracam sie szczególnie do osob dla ktorych finanse nie sa problemem,a którzy moga uratowac nam zycie chociaz czesciowo,jesli czytasz to ogloszenie i znasz osoby ktore moglyby pomoc ,to prosze popros je w moim imieniu.Uwierz ze nam juz nie chce sie zyc,zyjemy tylko dla naszych dzieci, to one napedzaja nas kazdego dnia.W chwili obecnej nasze dlugi wciaz rosna oprocz domu mamy dodatkowo 100 tys.długu,ja nie pracuje a to co zarobi maz idzie na dzieci i oplaty stale.Jesli choc troche poruszylam Twoje serce to dziekuje ..MARLENA nasze tel.517329103;518603426;[email protected]
witam.nigdy tego nie robilam ale po chorobie sytuacja mnie do tego zmusila.mam 40 lat dwoje dzieci ktore wychowuje sama.pracowalam zawsze i bylo dobrze dopuki sie nie pochorowalam.wpadlam w dlugi.teraz jest juz dobrze pracuje ale nie daje rady wyjsc z zadluzen.prosze o pomoc kredyt cokolwiek.pozdrawiam dorota
Piszcie do Tuska i Komorowskiego, to sa zbawcy narodu, przeciez prawie 40% POlaków na nich głosowało teraz ponoc na Komora chce 50% głosować więc pewnie full z tego forum heheheeh