udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK

Strona 15 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 19 cze 2011, 21:45

Witam. Szukam pieniędzy na studia dla mojej córki Wpisowe na jeden kierunek wynosi 80zł nie stać mnie na to Może ktoś nam udzieli pomocy finansowej Dziękuje. zanetka_mor@wp.pl
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 20 cze 2011, 18:52

Witam.Jestem matką samotnie wychowującą 6-letniego syna. Nie mam pracy. mieszkam z nim i moją mamą w jednym pokoju. Chciałabym prosić nie o pieniądze, ale o materialne wsparcie w postaci żywności, odzieży lub sprzętów domowych.Z góry serdecznie dziękuję za każdą okazaną pomoc. siluetka1@wp.pl
~Ela

Napisano: 20 cze 2011, 19:27

proszę o pomoc, nie mam zbyt wysokich zarobków, a potrzebuję zrobić plastykę brzucha, nosa, dać botoks na likwidację zmarszczek mimicznych, chciałabym również odessać sobie tłuszcz z partii brzusznych.

A...no i jak starczy, to marzy mi się pupa jennifer lopez :(

W zamian zrobię wielokrotny obciąg z połykiem i będę cię kochać.
~karolina

Napisano: 20 cze 2011, 19:29

mi się marzy nowy laptop appla, moze ktoś zasponsorować?
~manfred

Napisano: 20 cze 2011, 23:38

ale syf mentalny i obyczajowy w wypowiedzi karoliny
czy tego już nikt nie kontroluje?
~Łukasz

Napisano: 24 cze 2011, 10:25

witam
byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś zechciał udzielić mi pomocy może ktoś z państwa miałby niepotrzebne materiały budowlane pilnie potrzebuje wyremontować jeden pokój ale niestety nie stać mnie mam 540,62 renty i synka chorego na astmę to właśnie ze względu na niego ten remont ,nie koniecznie za darmo mogłabym za te materiały zapłacić ale w ratach a może ktoś kto ma skład z takimi materiałami zgodził bysie na d
długoterminowe raty bo nie mogę spłacać zbyt wysoki bo nie byłoby mnie stać ten remont to dla mnie sprawa priorytetowa a jest konieczny bo nasz dom jest drewniany i pamięta czasy których nawet ja nie pamiętam było mi bardzo trudno to napisać ale to jedyna nadzieja żeby zrobić ten remont
z poważaniem tora 17
~tora17

Napisano: 24 cze 2011, 10:30

osoby które zechciałyby mi pomóc prosze o kontakt na adres email tora17@onet.pl
~tora17

Napisano: 24 cze 2011, 17:14

witam
byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś zechciał udzielić mi pomocy może ktoś z państwa miałby niepotrzebne materiały budowlane pilnie potrzebuje wyremontować jeden pokój ale niestety nie stać mnie mam 540,62 renty i synka chorego na astmę to właśnie ze względu na niego ten remont ,nie koniecznie za darmo mogłabym za te materiały zapłacić ale w ratach a może ktoś kto ma skład z takimi materiałami zgodził bysie na d
długoterminowe raty bo nie mogę spłacać zbyt wysoki bo nie byłoby mnie stać ten remont to dla mnie sprawa priorytetowa a jest konieczny bo nasz dom jest drewniany i pamięta czasy których nawet ja nie pamiętam było mi bardzo trudno to napisać ale to jedyna nadzieja żeby zrobić ten remont
z poważaniem tora 17

osoby które zechciałyby mi pomóc prosze o kontakt na adres email tora17@onet.pl

[Powrót do głównej strony forum dyskusyjnego]

imię

tytuł
treść

~tora17

Napisano: 24 cze 2011, 19:40

JA WAM WSZYSTKIM JUŻ NIEDŁUGO POMOGĘ, OJ Q RWA POMOGĘ
~NADCHODZĘ - WYBORY

Napisano: 28 lip 2011, 20:14

Chetnie pomoge w skompletowaniu wyprawki dla dziecka do szkoly: kredki, dlugopisy, zeszyty, farbki etc. Mam równiez do oddania ubranka dla chlopca od 0-3, 3-6, kilka sztuk 6-9 miesiecy, mleko Enfamil-co prawda otworzone ale nieuzyte, karuzela nad lózeczko nowa. Zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila: ewako1981@wp.pl
~Ewa K

Strona 15 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem