udziele pomocy materialnej - HYdE PaRK

Strona 22 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 03 maja 2013, 12:15

witajcie
bardzo potrzebuje pomocy bo sama z rodziną sobie nie poradzę
dobrzy ludzie użyczyli mi mieszkania pod kredyt jako zabezpieczenie na 200 tysiecy zł ja kupiłam za to działkę i elementy domu do zestawienia zaczełam załatwiać kredyt na konsolidację tego kredytu i postawienie domu .Przedstawicielka która mi to załatwiala okazalasię oszustką straciłam działkę bo zastawiłam prywatnie żeby jej zaplacić pieniądze ktorą inwestor mi zabrał bo nie mogłam oddać mu oddać pieniędzy przez 4 miesiące inwestorowi płaciłam odsetki od pożyczki przestalam placić kredyt bo nie wystarczało mi pieniędzy po spłacie odsetek za działkę na kredyt na nieruchomość wszedł komornik teraz chcązlicytować mieszkanie które mi użyczyli i ja nie mogę zorganizować pieniędzy
na splatę to jęst aż200 tys ludzię stracą dom a ja sobie z tym nie poradze sumienie mi nie pozwoli nie wiem co robić
może ktoś mi poradzi jak z tego wybrnoć
wiem że bylam naiwna ale zaufalam kobiecie wydawała się uczciwa
czasu nie wrócę a za błędy muszę placić
pozdrawiam wszystkich iposzęo pomoć
[email protected]
~zofia

Napisano: 03 maja 2013, 12:20

witajcie
bardzo potrzebuje pomocy bo sama z rodziną sobie nie poradzę
dobrzy ludzie użyczyli mi mieszkania pod kredyt jako zabezpieczenie na 200 tysiecy zł ja kupiłam za to działkę i elementy domu do zestawienia zaczełam załatwiać kredyt na konsolidację tego kredytu i postawienie domu .Przedstawicielka która mi to załatwiala okazalasię oszustką straciłam działkę bo zastawiłam prywatnie żeby jej zaplacić pieniądze ktorą inwestor mi zabrał bo nie mogłam oddać mu oddać pieniędzy przez 4 miesiące inwestorowi płaciłam odsetki od pożyczki przestalam placić kredyt bo nie wystarczało mi pieniędzy po spłacie odsetek za działkę na kredyt na nieruchomość wszedł komornik teraz chcązlicytować mieszkanie które mi użyczyli i ja nie mogę zorganizować pieniędzy
na splatę to jęst aż200 tys ludzię stracą dom a ja sobie z tym nie poradze sumienie mi nie pozwoli nie wiem co robić
może ktoś mi poradzi jak z tego wybrnoć
wiem że bylam naiwna ale zaufalam kobiecie wydawała się uczciwa
czasu nie wrócę a za błędy muszę placić
pozdrawiam wszystkich iposzęo pomoć
[email protected]
~zofia

Napisano: 14 maja 2013, 8:38

ciekawe czy komuś ktoś tu pomógł?
~Bożena

Napisano: 23 maja 2013, 20:38

prosze o pomoc dla mojej siostry samotnie wychowujcej 5 letniego chlopczyka potrzebuje doslownie wszystkiego ubran dla dziecka obuwia srodkow czystosci zywnosci ta dziewczyna doslownie gloduje o pieniadze nie prosze ja na ile moge to jej pomagam siostra wpadla w spirale dlugow i dlatego tak ciezko jej teraz bardzo prosze o cokolwiek to moj numer tel 725 854 271
~agnieszka

Napisano: 24 maja 2013, 12:00

Proszę o pomoc. Mam 6 miesięczną córeczkę. Jeżeli ktoś może nam pomoc proszę o kontakt. Będę wdzięczna za wszystko. Jeżeli ktoś mógłby pomoc finansowo to również będę bardzo wdzięczna.kontakt basia181831@wp
~basia

Napisano: 29 maja 2013, 4:39

Mąż mnie zostawił z czwórką dzieci . Uciekł od problemów i obowiązków , zostawiając mnie z dnia na dzień z długami, bez środków do życia i z wszystkim na głowie. Podałam go o alimenty i szukam pracy ale zanim ją znajdę i zarobie pieniądze to trochu czasu minie . Nie mamy z czego żyć, za co prąd kupić (licznik przedpłatowy ) LUDZIE BŁAGAM pomóżcie mi , bo w przeciwnym razie będę musiała dzieci oddać do domu dziecka a BARDZO je kocham i nie przeżyłabym tego. Mocno wierze w to że są ludzie o dobrym sercu i dlatego tu napisałam. Z góry dziękuję za każdy grosz i życzę ze szczerego serca wszystkiego co najlepsze w życiu. Nr konta 66114020040000320274396848
~Katarzyna

Napisano: 17 sie 2013, 16:01

Jestem w bardzo trudnej sytuacji finansowej,nie jestem w stanie sobie sama poradzić z moimi problemami.Mam ogromną prośbę do wszystkich ludzi dobrej woli-jeżeli możecie i nie będzie to dla was problemem to poratujcie mnie choćby najmniejszą kwotą jaką jest złotówka to może uratować mi życie bo ostatnio różne myśli przychodzą mi do głowy.Moja niska renta w wysokości 720 zł nie starcza mi nawet na podstawowe artykuły potrzebne do życia co mówić o innych potrzebach takich jak opał na zimę środki czystości i inne rzeczy bez których człowiekowi ciężko żyć. Nie mam pomocy z opieki bo nie spełniam kryterium jestem sama i Państwo uważa ,że taka kwota powinna wystarczyć tylko jak tu żyć kiedy po opłatach zostaje na życie 300 zł. W ostatnich dniach odłączyli mi światło bo nie miałam z czego zapłacić .Nie myślcie Państwo ,że mam komputer nie to sąsiadka udostępniła mi abym mogła szukać pomocy . Z góry dziękuję z całego serca.Nr konta 04102043170000550200704569
~Jagoda

Napisano: 21 wrz 2013, 19:39

Zwracam się z prośbą o pomoc finansową wychowujemy z żona 4 letnią córeczke ledwo starcza na jedzenie i opłaty nie wspomne o zaległych kredytach ale sie nie poddajemy i wierzymy że to się zmieni i ktoś nam pomoże,z góry dziękuje za każdego grosza to mój nr. rach.Deutsche bank 67191010482944041014240001
~piotr

Napisano: 04 paź 2013, 23:24

witam prosze was o pomoc ,bardzo prosze jesli moze ktos mi pomoc bede wdzieczna przyjme paczke zywnosciowa tego nam najbardziej brakuje,
~marzena

Napisano: 04 paź 2013, 23:26

witam prosze was o pomoc ,bardzo prosze jesli moze ktos mi pomoc bede wdzieczna przyjme paczke zywnosciowa tego nam najbardziej brakuje,prosze o kontakt [email protected]
~marzena

Strona 22 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x