my też dostaliśmy w ubiegłym tygodniu ale zanim zarząd powiatu podpisze i prześle do pfron to jeszcze trochę potrwa
też mi sie coś kojarzy, że umowy miały być podpisane do końca roku kalendarzowego
czyli mam rozumieć że i w Module I umowy można podpisać w styczniu? masz może to wyjaśnienie w formie elektronicznej?PCPR-T pisze:Spokojnie, nie trzeba podpisywać umów do końca roku kalendarzowego. Miałam ten problem w zeszłym roku i pytałam w PFRON-ie - podpisywałam ze studentami w styczniu. Ważne było, żeby kasę rozliczyć do 31.01.
A ja jeszcze nie mam aneksu...
pozostaje Ci zaliczenie semestru i dostarczenie do PCPR np. kopii indeksu z wpisem na kolejny semestr lub że zaliczyłeś semestr zimowy (nie pamiętam co tam wpisują dokładnie)Yoankee pisze:Szanowni Państwo,
Mam ogromny problem z powyższym zaświadczeniem z uczelni o uczęszczaniu na zajęcia. Dziekanat odmawia mi jego wydania - na zajęciach nie ma sprawdzanej obecności/nie mają obowiązku wystawiać takiego zaświadczenia/jestem w trakcie sesji (brak ocen z semestru) i nie mogę dostać zaliczenia z pierwszego semestru. Takie odpowiedzi otrzymuje od dziekanatu, dziekana oraz biura osób niepełnosprawnych.
PFRON grozi mi, że będę musiała oddać pierwszą transzę wraz z odsetkami!
Co mam robić?