Umowa w sprawie odpłatnoiści za DPS rodziny

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
~AniaB

Re: Umowa w sprawie odpłatności za DPS rodziny

Post autor: ~AniaB »

Bardzo proszę oi wzór umowy w sprawie odpłatnośći rodziny.Sprawa bardzo pilna. mój meil [email protected]
~wera

Re: Umowa w sprawie odpłatnoiści za DPS rodziny

Post autor: ~wera »

Bardzo proszę o wzór umowy w sprawie odpładności rodziny za DPS. Mój meil [email protected]
~anulka

Post autor: ~anulka »

Umowa umową,tą już rozpracowywałam , ale gorzej jak rodzina nie chce jej podpisać, co wtedy?
~Aga

Post autor: ~Aga »

bardzo proszę o przesłanie nam wzoru umowy o odpłatności w DPS.
[email protected]
~anulka

Post autor: ~anulka »

Jesli syn się nie kwalifikuje do dopłaty - co robicie??wydajecie decyzję o zwolnieniu ??
~miriam

Post autor: ~miriam »

jak odstąpić od odpłatności? Czy robiliscie coś takiego? Facet w DPs zostawił rodzinę 40 lat temu, a przekraczają 250% o 20 zł na łebka
~ewa12

Post autor: ~ewa12 »

Prosze Was pilnie o wzór umowy na odpłatność rodziny za DPS oraz wzór umowy dla OPS.Pozdrawiam pracowników [email protected]
~grazyna stały czytelnik

Post autor: ~grazyna stały czytelnik »

do Anulki - nie opisujemy to w wywiadzie. do Miriam- ustawa jasno wskazuje kto może wystąpić o zwolnienie z odpłatności i w jakiej formie.
~Flori

Post autor: ~Flori »

Proszę o przesłanie wzoru umowy dotyczącej odpłatności rodziny za DPS [email protected]

z góry dziękuję
~anna

Post autor: ~anna »

proszę mi powiedzieć co mam zrobić jaj mój tato potrzebuje opieki 24h i nie ma żadnych dochodów,ze względu na małe dzieci sama nie mogę nim się zająć ile kosztuje taki pobyt w dps?
ODPOWIEDZ