urlopy zaległe dla wychowawcow karcianych
Re: urlopy zaległe dla wychowawcow karcianych
Ja osobiście planuje że urlop nie wykorzystany będzie mógł być wykorzystany w roku 1014 chyba że ktoś zechce wypłatę ekwiwalentu to również na to pójdę, lecz należy pamiętać że już nie 35 tylko 26. i oczywiście obowiązują plany urlopowe
wg mnie jest tak jak pisze Roman i u nas w placówce trzymamy póki co się tej wersji - do końca roku musimy swój urlop wykorzystać
Dzwoniłam wczoraj do ZNP w Warszawie. Powiedziano mi, ze żaden urlop nie przepada. Nikt przecież nie rozwiązuje z nami umowy. Umowy są automatycznie przekształcane. Dlatego zalegle urlopy możemy spokojnie wykorzystać w przyszłym roku.
1. ZNP to już przegrało sprawę w Trybunale, więc jak widać nie do końca wiedzą co i jak ma działać
2. Na jakiej podstawie pracownikowi samorządowemu dasz urlop z KN?
3. Umowy są z automatu przekształcane i z automatu tracimy swoje przywileje.
2. Na jakiej podstawie pracownikowi samorządowemu dasz urlop z KN?
3. Umowy są z automatu przekształcane i z automatu tracimy swoje przywileje.
Znowu to samo. Zaległy urlop to nie jest przywilej karciany!!! My z kp też notorycznie przenosimy urlop na następny rok. Przestańcie już pitolić.
Urlop przechodzi ale będzie liczony według stawek kp, więc znowu strata finansowa
Kapek ale jak to nie przywilej karciany? KP ma 26 dni a KN 35 jak rozliczysz powyżej 26 dni ? jakiego paragrafu do tego użyjesz? Jakie pieniądze zapłacisz?
ps. Kapku przywilejem nie jest \"przenoszenie urlopu na następny rok\" ale ilość urlopu
Jak ilość? Masz 12 zaległego to masz 12 do wykorzystania. Proste i tyle.
Oprócz urlopy zaległe dla wychowawcow karcianych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
publiczna/niepubliczna placówka
praca na zastepstwo
wolne miejsca
pytanie do wychowawców MOW
dochód wychowanka za prkatykę
wychowawcy,koordynatorzy
placówki specjalistyczne
placówki specjalistyczne
grafik
Umieszczenie w pieczy PILNE
współpraca z byłymi r.z.
wychowawca - mężczyzna poszukiwany do pracy