Uwaga po raz kolejny poucza mops - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 13    [ Posty: 126 ]

Napisano: 26 lut 2014, 14:46

Emilka, żałosna to Ty jesteś. Nie masz bladego pojęcia o pracy pracowników socjalnych, poza tym wywiadu nie przeprowadza się w obecności dziennikarzy. A może Ty pracujesz w jakiejś asyście?
~socjal

Napisano: 26 lut 2014, 14:48

w obecności dziennikarzy nie przeprowadza się wywiadu jak również nie biega się po wsi i nie pyta o sąsiada.
~ola

Napisano: 26 lut 2014, 15:00

Dlaczego socjalne nie odpowiedziały reporterowi kiedy ten pod koniec zapytał je o warunki bytowe kolesia i o to jak mops mógł do czegoś takiego dopuścić?
Unikanie mediów i zasłanianie twarzy w sytuacji kiedy wszystko już wiadomo działa na niekorzyść pomocy społecznej.

Poza tym chyba dyrcia sie zakręciła. Sąsiedzi niby widzieli socjalnych 2 lata temu a ona mówi że nie nie ma takich informacji. Dziwne.
~Adam

Napisano: 26 lut 2014, 15:01

wywiady tylko w pracy jak wiemy
~BadAss

Napisano: 26 lut 2014, 15:05

W takich reportażach nie chodzi i wskazanie winnego ale o przestrogę na przyszłość zarówno dla środowisk lokalnych jak i pomocy społecznej. Walka ze znieczulicą.
Wszyscy mamy się starać, obserwować i reagować.
Nie dziwcie się że to was besztają. W końcu płacą wam za wspieranie ludu roboczego. Jesteście od pomagania jak du.pa od sr.ania.
~Adam

Napisano: 26 lut 2014, 15:11

Adam a ja twoje wywody mam w du....pie
~ola

Napisano: 26 lut 2014, 15:13

Jak zawsze potraficie merytorycznie dyskutować;)
I jak tu was szanować?!
~Adam

Napisano: 26 lut 2014, 15:28

za to Ty potrafisz dyskutować i nas szanujesz słowami jak\'\'du..pa od sr...ania\'\'tylko pozazdrościć takiej inteligencji
~ola

Napisano: 26 lut 2014, 15:35

Pamiętajcie tylko że to forum jest waszą wizytówką.
~Adam

Napisano: 26 lut 2014, 15:38

Jakim cudem opieka mogła wiedzieć o takim środkowisku,? Przecież to się działo w 10 mln mieście. Tyle ludzi, tyle pracy, trzeba by wyjść z za biurka, zostawić zaparzoną kawę, Dziadostwo. Dobrze, że biorą się za reformę tych skostniałych struktur
~ja

Strona 3 z 13    [ Posty: 126 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x