UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 28 sie 2015, 11:49

doraaa pisze:własnie taki rejestruje wszystko jak dawniej bez problemu
jak Ci kopiuje jak nikomu nie kopiuje :shock:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 12:01

też dzisiaj robiłam taki wniosek- dochody z roku bazowego mi spisało, ale nie uwzględniło dochodu uzyskaznego :/
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 28 sie 2015, 12:04

wprowadziłam w zkaładce dochód uzyskany zaznaczyłam ze w dniu skłądania wniosku i na wydruku dochodu uzyskanego/utraconego widnieje ta kwota w dochodzie uzyskanym za 2015
doraaa

Napisano: 28 sie 2015, 12:07

wczoraj miała 3 wnioski jednej rodziny : ZR JZ i ZP (nowa rodzina)
pierwszy zarejestrowałam ZP i zakwalifikowałam
potem JZ następnie ZR
we wniosku o ZR nie pamiętał ani dochodu wpisanego w JZ ani orzeczenia z wniosku o ZP, ba! nawet składu rodziny z JZ do ZR :evil:
urzedniczka

Napisano: 28 sie 2015, 12:15

urzedniczka pisze:wczoraj miała 3 wnioski jednej rodziny : ZR JZ i ZP (nowa rodzina)
pierwszy zarejestrowałam ZP i zakwalifikowałam
potem JZ następnie ZR
we wniosku o ZR nie pamiętał ani dochodu wpisanego w JZ ani orzeczenia z wniosku o ZP, ba! nawet składu rodziny z JZ do ZR :evil:
to samo :(
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 13:16

Brak możliwości dodawania i usuwania składek FUS i ZUS :x
marcia

Napisano: 28 sie 2015, 13:28

gdzie jest funkcja dodawania modyfikowania danych użytkowników???
Zakładałam konta każdemu nowemu stażyście zeby miał dostep do części danych a teraz nie wiem gdzie tego szukać
qqqqqqqqqqqq

Napisano: 28 sie 2015, 13:53

Ja mam taką najbardziej frustrującą mnie uwagę- program zamula i to strasznie, po wpisaniu czegokolwiek- czeka się kilkadziesiąt sekund żeby przejść dalej, czy tylko u mnie tak to działa? :(
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 28 sie 2015, 14:03

mała mii pisze:Ja mam taką najbardziej frustrującą mnie uwagę- program zamula i to strasznie, po wpisaniu czegokolwiek- czeka się kilkadziesiąt sekund żeby przejść dalej, czy tylko u mnie tak to działa? :(
mam to samo !!! inne rzeczy można by MOŻE jeszcze przeżyć .. ale to wykańcza psychicznie :evil:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 14:48

* decyzja po utworzeniu po edycji powinna zapisywać dane automatycznie a nie tworzyć jakieś "wydruki gotowe" to przy śpieszy pracę....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Strona 4 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x