UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 28 sie 2015, 15:09

Zjem Ci Chleb pisze:* decyzja po utworzeniu po edycji powinna zapisywać dane automatycznie a nie tworzyć jakieś "wydruki gotowe" to przy śpieszy pracę....
Ale nei rozumiem, przecież tworzy, a wydruki gotowe śa o tyle fajne że możesz dodać ich kilka do bazy zawsze ostatni staje się domyślnym, w przypadku jakiś koniecznych modyfikacji na decyzji a w niektórych przypadkach jest to konieczne zawsze masz dostęp do poprzedniego wydruku
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 15:10

Co do zamulania - być może jest to wina posiadanego sprzętu. U mnie chodzi szybko. Windows 7 HP, i5 - 3300, 8Gb RAM-u
Jotes

Napisano: 28 sie 2015, 15:17

komp

windows 10
Intel Core i5-3470 CPU 3,20 GHz
Ram 4,00 GB
system operacyjny 64 bity i się muli .....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 16:12

Zjem Ci Chleb pisze:komp

windows 10
Intel Core i5-3470 CPU 3,20 GHz
Ram 4,00 GB
system operacyjny 64 bity i się muli .....

Ale to jest komputer którego używasz czy parametry serwera? chyb że to wersja jednostanowsikowa

Zawsze można zwiększyć ilość przydzielonej pamięci dla jboss serwera- sprawdzic połączenie przy wyłączonym antywirusie oraz wszystkich zaporach itp
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 8:50

Przed chwilą próbowałem zrobić decyzję na ZDO. Wynik - "Dla wskazanego rodzaju wniosku nie można automatycznie utworzyć decyzji". :(
Bazyllo

Napisano: 31 sie 2015, 9:39

nie możliwości wprowadzenia daty śmierci osób
poziomka

Napisano: 31 sie 2015, 9:53

Uzyskałem włąsnei informację , że opcja kopiowania danych np z BE na wniosek SR będzie w kolejnej wersji 2.1.3
W dniu dzisiejszym rozmawiałem z osoba z innego ośrodka poza koniecznością delikatnej poprawy szablonów jak najbardziej są dziewczyny zadowolone z przejścia na nowy system
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 13:53

plan wypłat, a w zasadzie modyfikacja wypłat
kiedyś po wprowadzeniu nr konta dla osoby, która miała dotychczas wypłatę w gotówce pozwalała z automatu zmodyfikować plan wypłat w decyzjach danej osoby w chwili obecnej okienko decyzji danej osoby jest puste nawet pomimo tego, że wcześniej komunikat wyskakiwał o tym, że "osoba ma plan wypłat o innym sposobie realizacji"
masakra
urzedniczka

Napisano: 31 sie 2015, 14:49

urzedniczka pisze:plan wypłat, a w zasadzie modyfikacja wypłat
kiedyś po wprowadzeniu nr konta dla osoby, która miała dotychczas wypłatę w gotówce pozwalała z automatu zmodyfikować plan wypłat w decyzjach danej osoby w chwili obecnej okienko decyzji danej osoby jest puste nawet pomimo tego, że wcześniej komunikat wyskakiwał o tym, że "osoba ma plan wypłat o innym sposobie realizacji"
masakra
ja dzisiaj wprowadzał nr konta osobie, która wcześniej miała w wypłaty w gotówce ... i wszystko ok
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 31 sie 2015, 15:00

dawniej za "komuny" była tak możliwość w SR modyfikacji danych wniosku po kwalifikacji z poziomu administracji a teraz nie ma.....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Strona 5 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x