dochód wylicza dobrze, ale przy wydruku nie widzi utraconego dochodu o co chodzi metryka do decyzji bez sensu trzeba samemu dodawać wiersze i poprawiać metrykę lipa wydruku zwrotek nie ma nadal
słonko25 pisze:dochód wylicza dobrze, ale przy wydruku nie widzi utraconego dochodu o co chodzi metryka do decyzji bez sensu trzeba samemu dodawać wiersze i poprawiać metrykę lipa wydruku zwrotek nie ma nadal
Wydruk decyzji - masakra kiedyś można było zmniejszać wielkość czcionki wydruku do ilości stron ile chcieliśmy mieć kartek decyzji. Tworzenie, modyfikowanie a wydruk co innego. Mała czcionka w programie w panelu. Brak zestawienia w listach wypłat ile do wypłaty ile zrealizowanych, ile gotówki ile przelewów. Brak przycisku kwalifikuj przy oknie głównym wniosków, brak możliwości modyfikacji wniosku po jego kwalifikacji.
@doraaa - ja wolałam modyfikować poprzedni, nie stwarzałam fikcyjnych wniosków w systemie jeśli strona nie złożyła mi go w wersji papierowej
modyfikowałam wniosek główny i drukowałam potem "wydruk dochodów utrata/uzysk" i było ok
teraz natomiast tej możliwości nie ma, mało tego gdybym nawet chciała korzystać z "Twojej opcji" to rejestrując obecnie kolejny wniosek system nie kopiuje danych dotyczących dochodu z poprzedniego wniosku/wniosków a co za tym idzie wertujemy teczki w poszukiwaniu dokumentów z roku bazowego i kolejnych utrat i uzysków
widzisz ja wole taką opcję nie muszę wertować teczek bo mam w programie stan jaki był w dniu składnia wniosku i potem każda zmianę jaka się działa po drodze jak strona donosi dokumenty potwierdzające dochód uzyskany rejestruje to jako zmianę sytuacji, teraz jeśli wprowadzam wniosek o zmianę sytuacji to program kopiuje dochody z roku bazowego
tworzę kilka decyzji nadal .. wchodzę we wszystkie wnioski i są .. modyfikuje jedną z nich, zatwierdzam .. i pozostałe mi znikają .. muszę wyjść z tej zakładki, wejśc jeszcze raz we wszystkie decyzji i są ..... modyfikuje jedną z nich, zatwierdzam .. i pozostałe mi znikają .. muszę wyjść z tej zakładki, wejśc jeszcze raz we wszystkie decyzji i są ... ... ... ...
też tak macie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes