masz licencję na ile stanowisk?pATKA22 pisze:Panie Tomku czy jest jakiś termin do kiedy można stosować stary program?
Trzeba wskazać szablon domyślny i będzie OK.karo11 pisze:Nie mogę wydrukować decyzji jak jest zasiłek rodzinny z dodatkiem. Wyskakuje komunikat że brak szablonu lub szablon pusty. Jak próbuję go wygenerować wyskakuje z kolei że już jest taki szablon.
Proszę z głównego okna w roli Administratora wejść na szablony wydruków, znaleźć ten problemowy szablon i wejść na ikonę modyfikacji. Pojawi się okno z wersjami szablonu, trzeba wybrać właściwą i kliknąć przycisk "Ustaw jako domyślną".karo11 pisze:Proszę podać ścieżkę, jak bo nie wiem jak to zrobić.
Nie mam możlwości wydruku decyzji ZR + rozpoczęcie roku, inne bez problemu się drukują. Jak jest sam rodzinny z dodatakiem na rozpoczęcie roku nie chce generować.
Zasadniczo dotychczasowa wersja programu na nowej technologii, tj. 2-1.2 jest przeznaczona dla ośrodków do pięciu licencji.dorota76 pisze:Jeśli mam licencję na 1 stanowisko, to do kiedy mogę pracować na starej wersji? obecnie mam wersję G-1.02-1-0.5 DPP007. Bardzo proszę o odpowiedź, bo nie wiem co robić a już niedługo sprawozdania!!!