UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 17 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 10 wrz 2015, 12:10

od razu pytanko do Pana Tomasza z Sygnity
zmiana kwot będzie aktualizacja czy sami mamy zmieniać w programie ? jak sami można p[rosić jak to zrobić ?
asiak

Napisano: 10 wrz 2015, 12:44

asiak pisze:od razu pytanko do Pana Tomasza z Sygnity zmiana kwot będzie aktualizacja czy sami mamy zmieniać w programie ? jak sami można p[rosić jak to zrobić ?
chodzi o rozporządzenie o kryteriach?
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 10 wrz 2015, 12:55

rozporzadzenie o zmianie kryterium i zmianie kwot zasiłkow, tez chcialabym wiedziec kiedy beda wpadac nowe kwoty zasiłkow
gops.i

Napisano: 10 wrz 2015, 13:02

Tak jak już pisałem parę dni temu, planujemy przygotowanie DPP003 do wersji 2-1.2 które wprowadzi w/w.
To samo wprowadzimy dla osób używających jeszcze starej technologii, ale tylko w wersji 2-0.2, więc jeśli ktoś ma jeszcze starszą, prosimy się zaktualizować do niej.
Obie te aktualizacje są już gotowe i kończymy testy, więc powinny być dostępne do końca tego tygodnia.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 wrz 2015, 13:34

dzięki za odpowiedź P. Tomku
może było to już przerabiane
ale aktualizacje teraz robią się same ? czy muszę sama to robić ? banalne pytanie ale mam 1 osobowe stanowisko i wszystko sama muszę robić dlatego pytania takie :D
asiak

Napisano: 10 wrz 2015, 15:15

Ogólnie rzecz biorąc większość Użytkowników radzi sobie samemu z tymi aktualizacjami, jest to na tyle proste teraz.
Ale w razie czego chętnie pomożemy.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 wrz 2015, 15:21

Mam pytanie dlaczego program nie widzi trzeciego dziecka? Taka sytuacja wydarzyła mi się drugi raz. Dwoje dzieci chodzi do szkoły, Dodatek na rozpoczęcie szkoły został przyznany. Jest trzecie dziecko , ur.2012r. i ono w ogóle nie ma nawet przyznanego zasiłku rodzinnego nie mówiąc o dodatku - wielodzietności. Program, na którym pracuję , oczywiście Sygnity.
AnnaMeni

Napisano: 10 wrz 2015, 15:25

Witam, już odkryłam. Trzeba wpisać szkołę, wtedy przyznaje zasiłek rodzinny. Tu uwaga dla Syginty Dlaczego program nie widzi wielodzietności?. Stara wersja radziała sobie z tym problemem, nowy zupełnie.
AnnaMeni

Napisano: 11 wrz 2015, 7:24

ok Panie Tomaszu to jeśli można dać instrukcję jak mam zrobić tą aktualizację
pierwszy raz z pomocą potem sama sobie poradzę zapewne jak do tej pory :)
asiak

Napisano: 11 wrz 2015, 7:28

ja nawet nie widzę jak sprawdzić czy są jakieś dostępne aktualizacje ... od nie dawna mam ten "nowy" program
nie narzekam jakoś sobie radzę, tylko bym chciała wiedzieć jak te aktualizacje robić
asiak

Strona 17 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x