UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 16 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 09 wrz 2015, 15:04

Sylia pisze:Tak, jeżeli najpierw wydałam decyzje odmowną, a okazało sie, ze SR się należą, chce wydrukować decyzje przyznająca, ale wciąż pamięta wydruk odmowy. Chce usunąć, nie idzie!
Z okna listy decyzji wchodzisz na menu Wydruki -> Wydruki gotowe i tam masz zapisany wydruk, klikasz ikonę z minusem i już.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 wrz 2015, 17:30

Jak przyznać dodatek z tytułu dojazdu??? Wprowadzam wniosek o zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji życiowej odhaczam że rodzic deklaruje kontynuację nauki zaznaczam odpowiednią szkołę i odmawia przyznania świadczenia :roll: :cry:
Magda lena

Napisano: 10 wrz 2015, 8:06

czy będzie taka możliwość jak była w tej starej wersji uzupełnienie list wypłat, bo w tej chwili to muszę usunąć całą listę i tworzyć od nowa jeżeli chcę kogoś dodać do listy
carina

Napisano: 10 wrz 2015, 8:33

carina pisze:czy będzie taka możliwość jak była w tej starej wersji uzupełnienie list wypłat, bo w tej chwili to muszę usunąć całą listę i tworzyć od nowa jeżeli chcę kogoś dodać do listy
Bardzo istotne!! Też poproszę :D
Bazyllo

Napisano: 10 wrz 2015, 8:43

I czy do tej listy wielu niepotrzebnych ostrzeżeń można by było wprowadzić takie, które na etapie wprowadzania wniosku będzie informować, że dla danej osoby na dany okres zasiłkowy wprowadzono już wniosek o zasiłek. W nawale dokumentów zdarza mi się wprowadzić ten sam wniosek dwa razy, a przy tym nowym usuwaniu ... :(
Bazyllo

Napisano: 10 wrz 2015, 8:47

carina pisze:czy będzie taka możliwość jak była w tej starej wersji uzupełnienie list wypłat, bo w tej chwili to muszę usunąć całą listę i tworzyć od nowa jeżeli chcę kogoś dodać do listy
Tak, w wersji 2-1.3.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 wrz 2015, 10:00

I jeszcze otwieranie okien dwuklikiem było fajne i przyśpieszało pracę :D
Bazyllo

Napisano: 10 wrz 2015, 11:21

SYGNITY pisze:
Tak, w wersji 2-1.3.
a kiedy będzie ta aktualizacja ?
asiak

Napisano: 10 wrz 2015, 11:31

asiak pisze:a kiedy będzie ta aktualizacja ?
jeszcze w tym miesiącu,
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 10 wrz 2015, 11:53

zmiana sposobu wypłaty z gotówki na konto albo odwrotnie
muszę zmieniać sposób wypłaty i w ŚR i FA
wcześniej było bez różnicy, a przy wychodzeniu z okna była tylko aktualizacja sposobu wypłat wszystkich decyzji
asiak

Strona 16 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x