viewtopic.php?f=9&t=207189755tom@s pisze:Kiedy bedzie aktualizacja BO MY chcemy pracować a teraz to sie nie da
pozdrawiam
viewtopic.php?f=9&t=207189755tom@s pisze:Kiedy bedzie aktualizacja BO MY chcemy pracować a teraz to sie nie da
w tym momencie albo utworzyc 2 liste albo usunąc poprzednia i dodac jeszcze raz, jutro bedize poprawka która umozliwia uzupełnianie listKŁD pisze:Co mam zrobić jeśli mam dziś wypłaty a musiałabym "uzupełnić listę wypłat"?? część kasy pójdzie a część nie? ręcznie idzie ogarnąć temat?
pewnie że idzie to ogarnąć! tylko schodzi na tym dwa bite dni.....!!!!!!!!!naitsyrk85 pisze:w tym momencie albo utworzyc 2 liste albo usunąc poprzednia i dodac jeszcze raz, jutro bedize poprawka która umozliwia uzupełnianie listKŁD pisze:Co mam zrobić jeśli mam dziś wypłaty a musiałabym "uzupełnić listę wypłat"?? część kasy pójdzie a część nie? ręcznie idzie ogarnąć temat?
Nie musisz. Na liście decyzji masz menu umożliwiające przełączenie z SR na FA i odwrotnie bez wylogowywania.jaaaa pisze:a nie da się tak, złączyć fa i zr w jedno, żeby nie przechodzić między tymi programami? to jest uciążliwe.... żeby spr czy rodzina pobierała w zeszłym roku fa muszę zaznaczyć kropkę podczas logowania przy fa, a potem żeby zobaczyć cze ta sama rodzina pobierała zr to muszę się wylogować i zaznaczyć kropkę przy zr... :/
o tym mówię. jest to dla mnie tez niewygodne, bo przyzwyczajona byłam do starej wersji i starego sposobuSYGNITY pisze:Nie musisz. Na liście decyzji masz menu umożliwiające przełączenie z SR na FA i odwrotnie bez wylogowywania.jaaaa pisze:a nie da się tak, złączyć fa i zr w jedno, żeby nie przechodzić między tymi programami? to jest uciążliwe.... żeby spr czy rodzina pobierała w zeszłym roku fa muszę zaznaczyć kropkę podczas logowania przy fa, a potem żeby zobaczyć cze ta sama rodzina pobierała zr to muszę się wylogować i zaznaczyć kropkę przy zr... :/
pozdrawiam
jak już pisałem wcześniej decyzja o rozdzieleniu zapadła wyżej niż nasz poziom i nie możemy jej zmienić, jedyne co mogliśmy zrobić to ułatwić to przełączanie, przez dodanie tego skrótu o którym Ci napisałemjaaaa pisze: o tym mówię. jest to dla mnie tez niewygodne, bo przyzwyczajona byłam do starej wersji i starego sposobu