UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 36 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 24 wrz 2015, 9:44

tom@s pisze:Kiedy bedzie aktualizacja BO MY chcemy pracować a teraz to sie nie da :evil:
viewtopic.php?f=9&t=207189755

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 24 wrz 2015, 10:03

czy macie problem z ulicami w FA bo u nas sytsem miksuje
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2015, 12:31

Co mam zrobić jeśli mam dziś wypłaty a musiałabym "uzupełnić listę wypłat"?? część kasy pójdzie a część nie? ręcznie idzie ogarnąć temat?
KŁD

Napisano: 24 wrz 2015, 12:43

KŁD pisze:Co mam zrobić jeśli mam dziś wypłaty a musiałabym "uzupełnić listę wypłat"?? część kasy pójdzie a część nie? ręcznie idzie ogarnąć temat?
w tym momencie albo utworzyc 2 liste albo usunąc poprzednia i dodac jeszcze raz, jutro bedize poprawka która umozliwia uzupełnianie list
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 24 wrz 2015, 13:56

wprowadzając oświadczenia członka rodziny rozliczającego sie na podstawie przepisów o ryczałcie w ogóle nie liczy dochodu netto a żeby uzupełnić ręcznie zakładka (dochód netto) jest nieaktywna sumuje dochód brutto jeżeli powprowadzam składki i podatek a netto nie ma
carina

Napisano: 24 wrz 2015, 14:00

naitsyrk85 pisze:
KŁD pisze:Co mam zrobić jeśli mam dziś wypłaty a musiałabym "uzupełnić listę wypłat"?? część kasy pójdzie a część nie? ręcznie idzie ogarnąć temat?
w tym momencie albo utworzyc 2 liste albo usunąc poprzednia i dodac jeszcze raz, jutro bedize poprawka która umozliwia uzupełnianie list
pewnie że idzie to ogarnąć! tylko schodzi na tym dwa bite dni.....!!!!!!!!!
to co kiedyś robiło się w około 2 godz, teraz robi się w minimum 2 dni.....
wwwrrrrrryyyyyyyy!!!!!
jaaaa

Napisano: 24 wrz 2015, 14:45

a nie da się tak, złączyć fa i zr w jedno, żeby nie przechodzić między tymi programami? to jest uciążliwe.... żeby spr czy rodzina pobierała w zeszłym roku fa muszę zaznaczyć kropkę podczas logowania przy fa, a potem żeby zobaczyć cze ta sama rodzina pobierała zr to muszę się wylogować i zaznaczyć kropkę przy zr... :/
jaaaa

Napisano: 24 wrz 2015, 14:50

jaaaa pisze:a nie da się tak, złączyć fa i zr w jedno, żeby nie przechodzić między tymi programami? to jest uciążliwe.... żeby spr czy rodzina pobierała w zeszłym roku fa muszę zaznaczyć kropkę podczas logowania przy fa, a potem żeby zobaczyć cze ta sama rodzina pobierała zr to muszę się wylogować i zaznaczyć kropkę przy zr... :/
Nie musisz. Na liście decyzji masz menu umożliwiające przełączenie z SR na FA i odwrotnie bez wylogowywania.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 24 wrz 2015, 14:53

SYGNITY pisze:
jaaaa pisze:a nie da się tak, złączyć fa i zr w jedno, żeby nie przechodzić między tymi programami? to jest uciążliwe.... żeby spr czy rodzina pobierała w zeszłym roku fa muszę zaznaczyć kropkę podczas logowania przy fa, a potem żeby zobaczyć cze ta sama rodzina pobierała zr to muszę się wylogować i zaznaczyć kropkę przy zr... :/
Nie musisz. Na liście decyzji masz menu umożliwiające przełączenie z SR na FA i odwrotnie bez wylogowywania.
pozdrawiam
o tym mówię. jest to dla mnie tez niewygodne, bo przyzwyczajona byłam do starej wersji i starego sposobu
jaaaa

Napisano: 24 wrz 2015, 14:57

jaaaa pisze: o tym mówię. jest to dla mnie tez niewygodne, bo przyzwyczajona byłam do starej wersji i starego sposobu
jak już pisałem wcześniej decyzja o rozdzieleniu zapadła wyżej niż nasz poziom i nie możemy jej zmienić, jedyne co mogliśmy zrobić to ułatwić to przełączanie, przez dodanie tego skrótu o którym Ci napisałem

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 36 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x