Gdzie w nowym programie świadczenia rodzinne można zrobić zestawienie pod listę wypłat w rozbiciu na poszczególne dodatki?
W poprzednim rozbijało pod listą wypłat.
SYGNITY pisze:jak już pisałem wcześniej decyzja o rozdzieleniu zapadła wyżej niż nasz poziom i nie możemy jej zmienić, jedyne co mogliśmy zrobić to ułatwić to przełączanie, przez dodanie tego skrótu o którym Ci napisałemjaaaa pisze: o tym mówię. jest to dla mnie tez niewygodne, bo przyzwyczajona byłam do starej wersji i starego sposobu
pozdrawiam
Ta funkcjonalność będzie w wersji 2-1.4 na koniec października.sylwio pisze:Ponawiam!!!
Gdzie w nowym programie świadczenia rodzinne można zrobić zestawienie pod listę wypłat w rozbiciu na poszczególne dodatki?
W poprzednim rozbijało pod listą wypłat.
SYGNITY pisze:Praca w obu aplikacjach naraz obciążała liczbę licencji, co powodowało że mniej ludzi mogło pracować jednocześnie w oprogramowaniu. Obecnie jak się logujesz i wybierasz konkretną aplikację to "zabierasz" tylko jedną licencję np. na SR i ktoś drugi może pracować na FA. Dla dużych ośrodków, ze względu na koszty licencji była to sprawa krytyczna. Ponieważ było to zagadnienie biznesowe, zespół produkcji nie miał nic do powiedzenia w tej kwestii - jedyne co mogliśmy zrobić to dodanie tego skrótu do zmiany SR na FA i odwrotnie na oknie listy decyzji i wniosków - aby ułatwić Wam pracę.
pozdrawiam
Gratuluję pomysłu. Jak zmienimy się w instytucję charytatywną, to na pewno skorzystamy.zainteresowany pisze:Przecież wystarczyło dać więcej licencji w tej samej cenie