UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 39 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 29 wrz 2015, 11:01

Mam decyzję już w opracowaniu, nadaje numer decyzji a gdy robię wydruk- wydruk decyzji z edycją to zamiast prawidłowego numeru decyzji pojawia mi się napis " DECYZJA NIEZATWIERDZONA", muszę wprowadzić po raz drugi nr decyzji na projekt decyzji i gdy zapisze "na listę wydruków gotowych" to zapisuje prawidłowy numer. O co biega? Co robię źle? Mam wersję Sygnity z dnia 25.09 nr G.1.03-2-1.3
KŁD

Napisano: 29 wrz 2015, 11:02

jeżeli we wniosku jest komunikat dane zmienić we wniosku czy w systemie, co zaakceptować?
@@@

Napisano: 29 wrz 2015, 11:04

KŁD pisze:Mam decyzję już w opracowaniu, nadaje numer decyzji a gdy robię wydruk- wydruk decyzji z edycją to zamiast prawidłowego numeru decyzji pojawia mi się napis " DECYZJA NIEZATWIERDZONA", muszę wprowadzić po raz drugi nr decyzji na projekt decyzji i gdy zapisze "na listę wydruków gotowych" to zapisuje prawidłowy numer. O co biega? Co robię źle? Mam wersję Sygnity z dnia 25.09 nr G.1.03-2-1.3
Tak jak pisaliśmy w opisie zmian, jest parametr CZY DRUKOWAĆ NAPIS NIEZATWIERDZONA ZAMIAST NUMERU URZĘDOWEGO DLA PROJEKTU DECYZJI.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 29 wrz 2015, 11:08

Rozumiem, że można zmienić w ustawieniach parametru, że nie będzie napisu" niezatwierdzona" i będzie może drukować tylko konkretny numer decyzji?
KŁD

Napisano: 29 wrz 2015, 11:14

Tak:
- jeśli decyzja jest w projekcie, to znacznik z numerem urzędowym drukuje słowo "NIEZATWIERDZONA"
- jeśli decyzja jest zatwierdzona to jest normalnie drukowany numer urzędowy

Nie:
- jeśli decyzja jest w projekcie, to znacznik z numerem urzędowym drukuje roboczy numer decyzji
- jeśli decyzja jest zatwierdzona to jest normalnie drukowany numer urzędowy

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 29 wrz 2015, 12:17

Dziękuje, już zmieniłam parametr i jest w porządku. A pyt mam w sprawie : dlaczego nie zapisują się projekty decyzji? Czy też coś muszę zaktualizować?
KŁD

Napisano: 29 wrz 2015, 12:41

Jeśli chodzi CI o wydruki gotowe, to powinny się zapisywać.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 29 wrz 2015, 14:56

nie przyznaje dla osób pełnoletnich zp i fa
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 30 wrz 2015, 8:26

Proszę o namiary na serwer ftp w celu pobrania aktualizacji SR do wersji 2.1.2. Od czwartku nikt nie odpowiada, a na wszystkie wysłane na maile dostajemy po kilku dniach że problem rozwiązany a tak nie jest! Automatycznie nie widzi aktualizacji!
Nasz mail [email protected]
maggdam1

Napisano: 30 wrz 2015, 9:33

Przekazałem serwisowi SR.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 39 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x