UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 40 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 30 wrz 2015, 10:48

maggdam1 pisze:Proszę o namiary na serwer ftp w celu pobrania aktualizacji SR do wersji 2.1.2. Od czwartku nikt nie odpowiada, a na wszystkie wysłane na maile dostajemy po kilku dniach że problem rozwiązany a tak nie jest! Automatycznie nie widzi aktualizacji!
Nasz mail [email protected]
Napisz na HelpDesk - dostaniesz instrukcję co i jak robić nie na maila za pomocą strony www - dzięki temu masz numer zgłoszenia i widzisz co się dzieje z Twoją sprawą.
Memory
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 23 wrz 2015, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 30 wrz 2015, 15:04

mam problem z wprowadzeniem wniosku o SZO
wprowadzam dane świadczeniobiorcy i jest ok
ale gdy chcę wprowadzić dane osoby niepełnosprawnej nie mogę tego zrobić ani ręcznie (wprowadzając Pesel i inne dane) anie tez nie mogę wybrać osoby z listy osób, niby zatwierdza wybór ale po chwili znikają wszelkie dane

błąd mam też we wniosku o ZR przy dziecku z 1996 r., mam z automatu przypisaną szkołę podstawową i nieaktywne okienka zasiłku rodzinnego i dodatków w zakładce Wnioskowane świadczenia
annaaa

Napisano: 30 wrz 2015, 15:36

czy wy macie problemy z prowadzeniem osób pełnoletnich do fa mi daje odmowy z powodu nie spełnionych warunków przyznania jakich nie mam zielonego pojęcia na wszystkie sposoby już wprowadzałam !!!!!

z Okręgówką to już wogole błędy ! :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Prosze o pomoc
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 30 wrz 2015, 22:17

ŚP -nie ma rubryki na świadectwa pracy (ustalenie okresu zatrudnienia) porażka
irennnnnka

Napisano: 01 paź 2015, 8:03

pytanie do Pana Tomka z Sygnity, czy program działa na Java8 bo system ciągle woła o aktualizację javy i jest to troche denerwujące. czy ma to myc nadal java7 updt 15
tomson

Napisano: 01 paź 2015, 8:44

Panie Tomku jak mam wprowadzić FA z Okręgówki !!! wyskakuje wprowadź adres w osobach zobowiązanych choć wszystko uzupełnione prawidłowo???
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 01 paź 2015, 9:57

tomson pisze:pytanie do Pana Tomka z Sygnity, czy program działa na Java8 bo system ciągle woła o aktualizację javy i jest to troche denerwujące. czy ma to myc nadal java7 updt 15
Tylko jeśli masz 6. Na 7 i 8 można pracować.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 01 paź 2015, 10:02

Katar pisze:Panie Tomku jak mam wprowadzić FA z Okręgówki !!! wyskakuje wprowadź adres w osobach zobowiązanych choć wszystko uzupełnione prawidłowo???
Proszę zgłosić na serwis, bo takich rzeczy my nie uzyskujemy u siebie, u nas działa, są to indywidualne przypadki, wynikające ze szczególnych sytuacji, ciężkich do powtórzenia poza Ośrodkiem gdzie wystąpiły, dlatego aby pomóc niezbędne jest nam zgłoszenie i kopia bazy danych.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 01 paź 2015, 10:09

wprowadzam wnioski na nowy okres zasiłkowy jeden wnioskodawca na ZR ZP i ŚP przy wprowadzaniu wniosku na ŚP jeżeli chcę wprowadzić osobę której dotyczy wniosek to mi pokazuje się Wprowadzono już osobę o podanym numerze PESEL - osoba wnioskująca, lub osoba której wniosek dotyczy, lub osoba upoważniona, lub osoba w składzie rodziny, lub dłużnik alimentacyjny! jest to nowa osoba bo przyszła z innej gminy i wnioskuje na to samo dziecko ZR ZP i ŚP co robie nie tak
carina

Napisano: 01 paź 2015, 10:14

błąd przy wprowadzaniu wniosku o ZP matka na dziecko
nie można wprowadzić ani pobrać danych dziecka do wniosku :(
annaaa

Strona 40 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x