UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 42 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 02 paź 2015, 12:11

SYGNITY pisze:
Monika N. pisze:Moje zgłoszenie nie ma jeszcze numeru
na przyszłość najlepiej przez portal zgłaszać,
napisz przynajmniej z jakiego adresu wysłany Twój mail
pozdrawiam
Panie Tomku, zgłoszenie zostało przyjęte, informacja o tym przyszła na adres mailowy naszego informatyka;
na przyszłość mogłaby się pojawić również u mnie ;)
pozdrawiam
Monika N.

Napisano: 02 paź 2015, 13:44

robię decyzję zmieniająca w części poprzez zmianę sytuacji życiowej Pani składa o urlop wychowawczy miała do 23.08.2015 r. teraz złożyła 17.09. 2015 r. dziś zatwierdzam a tu zonk nie można zmienić jak wypłata nie jest w realizacji no bo nie jest jest do wypłaty jak mam to rozwiązać ?
kala2

Napisano: 04 paź 2015, 17:12

kiedy będzie ponownie możliwość wydruku zwrotek do decyzji? w starym programie było a teraz ktoś chyba o tym zapomniał...
Gość

Napisano: 05 paź 2015, 9:44

Gość pisze:kiedy będzie ponownie możliwość wydruku zwrotek do decyzji? w starym programie było a teraz ktoś chyba o tym zapomniał...
Ta możliwość będzie przywrócona w wersji 2-1.4 na koniec miesiąca.

Nikt o niczym nie zapomniał, tłumaczyliśmy już kilkakrotnie dlaczego nie ma tych dodatkowych funkcjonalności i że nie wynika to w żadnym razie z zapomnienia. Jeszcze raz przypominam reakcję w tym wątku osoby, pracującej na oprogramowaniu innej firmy, która to osoba przecierała oczy ze zdumienia, że w tamtym oprogramowaniu żadnej z tych funkcjonalności nie ma i nigdy nie miała i pisała żeby nie narzekać bo inni mają gorzej. Dodam że od pojawienia się tego wątku otrzymaliśmy już wiele próśb o przejście z innego oprogramowania na nasze, bo ludzie wcześniej przed lekturą tego wątku nie wyobrażali sobie że takie rzeczy oprogramowanie może zapewniać.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 05 paź 2015, 10:44

To ja jeszcze bym poprosił o zlikwidowanie wkurzającej upierdliwości. Czy raz ustawiona szerokość kolumn (np. na liście wszystkich decyzji) mogłaby już taka pozostać. A nie po każdym wyjściu wracać do wizji twórców softu :twisted:
Bazyllo

Napisano: 05 paź 2015, 10:45

Bazyllo pisze:To ja jeszcze bym poprosił o zlikwidowanie wkurzającej upierdliwości. Czy raz ustawiona szerokość kolumn (np. na liście wszystkich decyzji) mogłaby już taka pozostać. A nie po każdym wyjściu wracać do wizji twórców softu :twisted:
Na głównym oknie masz link "ustawienia" i tam zaznaczasz zapamiętywanie ustawienia okien i wchodzisz na szczegóły i ustawiasz co chcesz zapamiętywać m.in. szerokość kolumn.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 05 paź 2015, 10:52

nie chce mi wyjustować tekstu gdzie wypunktowane są przyznane świadczenia. czy można to w jakiś sposób ustawić??
olga123
Stażysta
Od: 09 kwie 2014, 8:58
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2015, 11:33

SYGNITY pisze:
Bazyllo pisze:Na głównym oknie masz link "ustawienia" i tam zaznaczasz zapamiętywanie ustawienia okien i wchodzisz na szczegóły i ustawiasz co chcesz zapamiętywać m.in. szerokość kolumn.
Rzeczywiście. Łaski dopraszam :D
Bazyllo

Napisano: 05 paź 2015, 12:06

nie przyznaje mi zr ani dodatkow na pełnoletnie dzieci ??

tylko u mnie ten problem jest ?
kati1234

Napisano: 05 paź 2015, 13:16

A zaznaczyłaś, ze zaświadczenie ze szkoły dostarczono? Bo mnie tez nie przyznawało świadczeń dla pełnoletnich, az nie zauważyłam, ze nie odhaczyłam zaświadczenia ze szkoły.
Silva

Strona 42 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x