To samo jest u mnie, dziecko powyżej 18 lat, szkoły zaznaczone, dodane zaświadczenie o uczęszczaniu do szkoły powyżej 18 lat i wciąż to samo, dziecko jest w zakładce dzieci, ale ani zasiłku , ani dodatków niet.Silva pisze:A zaznaczyłaś, ze zaświadczenie ze szkoły dostarczono? Bo mnie tez nie przyznawało świadczeń dla pełnoletnich, az nie zauważyłam, ze nie odhaczyłam zaświadczenia ze szkoły.
Zainstaluj sobie najnowszą aktualizację, to będzie tylko żółty komunikat, który można zignorować, a nie czerwony - blokujący zatwierdzenie decyzji.silva pisze:Przyznałam Pani zr i dodatek na kształcenie. Przy drukowaniu decyzji zorientowałam się, że nie przyznałam samotnego i to samotnego zwiększonego, bo dziecko niepełnosprawne. Próbowałam zrobić to ręcznie. Niestety sygnity drze pape, ze mu się plan wypłat nie zgadza z kwota przyznana w decyzji, czy jakoś tak. Gdy przyznaję kwotę 185, bez problemu zatwierdza decyzje, ale kwoty zwiększonej niestety nie.
Jest to raczej niemożliwe. Proszę o numer zgłoszenia, ew. mail z którego przyszła prośba.Silva pisze:Z przyjemnością bym zainstalowała sobie nowa wersję, ale od poprzedniego tygodnia nie odpowiadacie mojemu informatykowi na maila. Ponoć dziś napisał do Was ponownie.