UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 46 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 07 paź 2015, 12:25

To ja się wetnę, być może troszkę rozładowując napięcie :D I zacznę nowy temat- komu w ZC po zaimportowaniu do CASa wywala kompletnie od czapy walidacje. Pal licho ŚR, bo miękkie, ale w FA twarde :(
Bazyllo

Napisano: 07 paź 2015, 12:47

Silva pisze:Panie Tomku, ma Pan mnie za idiotkę??????
A po co takie określenia? Wolałem się upewnić, nauczony doświadczeniem, bo wcześniej z dużą pewnością pisałaś że nie odpowiadamy Twojemu informatykowi, co nie okazało się prawdą. Jeszcze raz pytam, czy masz DPP001 do wersji 2-1.3.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 07 paź 2015, 12:59

Owszem, odpisaliście mojemu informatykowi na naszego maila, zamiast na jego prywatnego, z którego pisał do Was! Niby skąd miał to wiedzieć??
Silva

Napisano: 07 paź 2015, 13:00

Jeszcze raz pytam, czy masz DPP001 do wersji 2-3.1.
czy 2-1.3. ?
ajaj

Napisano: 07 paź 2015, 13:05

Panie Tomku, Pan naprawdę nie robi mi łaski, ze pomoże w tym, co namieszaliście, w końcu niemałą kasę za to dostajecie i oburzanie się na ludzi, którzy pracują na waszym programie jest nie na miejscu. Odpowiadając na pytanie, tak, mam tę wersję, o której Pan pisze. I liczę, że jeszcze w tym stuleciu mi Pan pomoże!!
Silva

Napisano: 07 paź 2015, 13:09

2.1.3.
Silva

Napisano: 07 paź 2015, 13:23

Panie Tomku co z tym, problemem z zatwierdzeniem decyzji jak pojawia się komunikat
Błąd Niezgodność sumarycznej kwoty planu wypłat z kwotą wynikającą z decyzji!
mało, że na nowy okres zasiłkowy przyznaje dwa dodatki na rozpoczęcie roku w listopadzie tego roku i na wrzesień przyszłego roku mimo, że we wrześniu 2015 dodatek na ten rok już był.
proszę o odpowiedź
Parzec
Praktykant
Od: 07 paź 2015, 11:06
Zajmuję się:

Napisano: 07 paź 2015, 13:29

Silva pisze:2.1.3.
Czyli słusznie podejrzewałem, że nie masz DPP001, tylko samo 2-1.3. bez DPP001. Proszę zainstalować DPP001.
Proponuję na spokojnie i obiektywnie przeczytać nasze wzajemne kolejne wypowiedzi, to można zobaczyć która strona na którą się oburza i używa różnych epitetów i na pewno nie jest to Sygnity. My naprawdę chcemy pomóc.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 07 paź 2015, 13:32

PANIE TOMKU OD SYGNITY - Pan podpowie jak to zrobić w systemie, żeby do sprawozdania dobrze wybijało - Pani miała w miesiącu wrześniu potrącenie z wypłacanych świadczeń ale nie w całości, tzn. miała też jakąś kwotę do wypłaty - Pani nie odebrała tych świadczeń... Jak zrobić w programie, że kwota potrąceń została potrącona, a to co miała do wypłaty jest nie pobrane ??
AIK

Napisano: 07 paź 2015, 13:41

AIK pisze:PANIE TOMKU OD SYGNITY - Pan podpowie jak to zrobić w systemie, żeby do sprawozdania dobrze wybijało - Pani miała w miesiącu wrześniu potrącenie z wypłacanych świadczeń ale nie w całości, tzn. miała też jakąś kwotę do wypłaty - Pani nie odebrała tych świadczeń... Jak zrobić w programie, że kwota potrąceń została potrącona, a to co miała do wypłaty jest nie pobrane ??
Jeszcze raz bardzo uprzejmie proszę o zgłaszanie takich rzeczy na serwis. Jest to jedyna akceptowalna droga, bo każda zmiana dokonywana w oprogramowaniu MUSI mieć oficjalne zgłoszenie - z tego jesteśmy rozliczani. Dodam, że dziennie przychodzi około 200 zgłoszeń do SR/FA, więc proszę o zrozumienie również nas. Dziękuję z góry.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 46 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem