A po co takie określenia? Wolałem się upewnić, nauczony doświadczeniem, bo wcześniej z dużą pewnością pisałaś że nie odpowiadamy Twojemu informatykowi, co nie okazało się prawdą. Jeszcze raz pytam, czy masz DPP001 do wersji 2-1.3.Silva pisze:Panie Tomku, ma Pan mnie za idiotkę??????
czy 2-1.3. ?Jeszcze raz pytam, czy masz DPP001 do wersji 2-3.1.
Czyli słusznie podejrzewałem, że nie masz DPP001, tylko samo 2-1.3. bez DPP001. Proszę zainstalować DPP001.Silva pisze:2.1.3.
Jeszcze raz bardzo uprzejmie proszę o zgłaszanie takich rzeczy na serwis. Jest to jedyna akceptowalna droga, bo każda zmiana dokonywana w oprogramowaniu MUSI mieć oficjalne zgłoszenie - z tego jesteśmy rozliczani. Dodam, że dziennie przychodzi około 200 zgłoszeń do SR/FA, więc proszę o zrozumienie również nas. Dziękuję z góry.AIK pisze:PANIE TOMKU OD SYGNITY - Pan podpowie jak to zrobić w systemie, żeby do sprawozdania dobrze wybijało - Pani miała w miesiącu wrześniu potrącenie z wypłacanych świadczeń ale nie w całości, tzn. miała też jakąś kwotę do wypłaty - Pani nie odebrała tych świadczeń... Jak zrobić w programie, że kwota potrąceń została potrącona, a to co miała do wypłaty jest nie pobrane ??