viewtopic.php?f=9&t=207199048SYGNITY pisze:@Bazyllo: strzałki są do obsługi na szybko - bieżącego okresu. Ale niewykluczone że po Twojej uwadze, aby nie było wątpliwości, odblokujemy ten okres z tego poziomu strzałek.
pozdrawiam
pozdrawiam
viewtopic.php?f=9&t=207199048SYGNITY pisze:@Bazyllo: strzałki są do obsługi na szybko - bieżącego okresu. Ale niewykluczone że po Twojej uwadze, aby nie było wątpliwości, odblokujemy ten okres z tego poziomu strzałek.
pozdrawiam
Uprzejmie przypominam, że jeśli ktoś się nie zgadza z rozwiązaniem to powinien je odrzucić. Tylko to jest właściwa droga. Jest automat który po zmianie sposobu realizacji na danych osobowych zmienia plany wypłat więc zapewne dlatego dostałeś instrukcję.Zjem Ci Chleb pisze:taka ciekawostka .... zmieniając sposób realizacji z gotówki na konto w liście osób nie zmienia sposób wypłaty w decyzji .... helpdesk SYGNITY rozwiązał mój problem.... wysłali mi instrukcjęjak mam zmienić wypłatę ręcznie każdą pozycję, mam to robić w sumie 92 razy miesiąc po miesiącu.... DZIĘKUJEMY !!!
![]()
ps. czasami brak rozwiązań to dobre rozwiązanie...
Wszystkie kolory są konfigurowalne przez Użytkownika, nie wymaga to interwencji z naszej strony.mła pisze:A ja z innej beczki.
Prosimy o zmianę koloru tła okien do nadpisywania we wniosku o świadczenie rodzicielskie. Ten intensywny turkus jest okropny!
Razi w oczy i bardzo odznacza się na szarym tle. Prosimy o ujednolicenie tła do nadpisywania z pozostałymi wnioskami tak aby korzystanie z programu było komfortowe dla oczu użytkowników.