Napisano: 10 gru 2014, 10:47
Elmer ja nie wnikam już na tym etapie jak ty interpretujesz wpisy, ponieważ to Twój problem.
To, że próbujesz wmówić mi kompromitację - absolutnie mnie nie dziwi- zawsze tak robisz kiedy histeryzujesz .
Jesteś przyzwyczajony do tego, ponieważ wychodzisz z założenia, że głupcy cię otaczają i oto przypadkiem zaimponujesz Obserwatorce, która poklepie cię po ramieniu. No dziewcze jest jakie jest...
Wiesz tyle ile zapamiętałeś ze szkoły- to często stara wiedza, resztę ściągasz z kompa. Cudzą myśl, interpretację faktu, zdarzenia bardzo podajesz jako swoją, czasem się podeprzesz jakimś dobrym nazwiskiem. Nie obrażaj się. Czuć od Ciebie stereotypy myślenia, pasywność i niestety brak powagi- tak uważam. ( Naciągasz się ze mną i Adamem, wklejasz zdjęcia jak dzieciak)
Wymieniliśmy tylko opinie o sobie- nawzajem. J
ps. "Folwark zwierzęcy" nie jest o zwierzętach jak mówisz , no cóż istotna uwaga, większość biedaków pewnie myśli, że jest . Dobrze więc że o tym mówisz.
To ważne Elmer żeby ludzi uświadamiać na każdym kroku.
Ludzie to tak naprawdę stado baranów- jak mówisz. Przykładów znasz wiele bo słowa jak choćby "...zstąpił do piekieł, trzeciego dnia zmartwychwstał " zrozumieją w ten sposób " że zstąpił tam... bo było Mu po drodze .."