wniosek wprowadzony ale ...

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
gosia...

Re: wniosek wprowadzony ale ...

Post autor: gosia... »

wprowadziłam wniosek w wyniku rozpatrzenia wpisałam status przyznanie, zapisz, zatwierdź a system mówi że mam wskazać rodzinę, do której zostaną przypisane osoby ( nastąpi przekierowanie do ekranu wyszukiwania rodziny) ( przejdź do wyszukania rodziny) wpisałam dane osobowe wnioskodawcy i przycisk wyszukaj i nie znajduje żadnej rodziny TYM SAMYM NIE MAM W SEKCJI KARTY ŻADNYCH KART DO ZAMÓWIENIA A E-LARNNG NIE WSPOMINA O TAKIM PRZYPADKU - PISZE ŻE PO ZATWIERDZENIU W SEKCJI KARTY POJAWIAJĄ SIĘ KARTY A U MNIE ICH POPROSTU NIE MA I CO MAM DALEJ POCZĄĆ ????????????????
nowapa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nowapa »

czekaj na poprawę systemu :lol:
diablica

Post autor: diablica »

przy obsłudze wniosku jest takie pole aby zaznaczyć czy to jest nowa rodzina, sprawdź sobie w e-learnning MOK - /Weryfikacja wniosku/ zakładka /uzupełnienie danych wniosku/ - w oknie są dwa pola rodzaj i podrodzaj wniosku - tu musisz zaznaczyć, że to np. nowa rodzina
Jola123

Post autor: Jola123 »

Miałam to samo. Faktycznie w podrodzaj wniosku trzeba wprowadzić "nowa rodzina" a nie uzupełnienie rodziny
ODPOWIEDZ