Woda - rachunek czy podbita przez wodociągi? - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 13 maja 2014, 9:16

Witam! Mam pytanie, czy aby zaliczyć do wydatków wodę bierzecie ostatni rachunek za wodę czy wystarczy, że mi wodociągi podbijają i piszę ile wynosi średnie zużycie za wodę albo ile miesięcznie?
magda8226

Napisano: 13 maja 2014, 9:18

Zapomniałam dodać , wodociągi mi też piszą że odbiorca nie zalega z opłatami i wpisują datę np: dzisiaj majową.
magda8226

Napisano: 13 maja 2014, 9:56

Ani to ani tamto nie pasuje mi zupełnie.
Mam jednak pomysł konstruktywny. Niech te wodociągi wyżyją się w inny sposób, np. niech lepiej napiszą na kartce ile się należy za ten maj, albo przynajmniej podadzą jak to wyliczyć, kartka ta niech trafi do zarządcy, a ten niech wykorzysta do potwierdzenia wniosku.
Pasuje?
PCW
VIP
Od: 14 kwie 2014, 7:31
Zajmuję się:

Napisano: 13 maja 2014, 12:13

Pomysł nie jest zły, ale nie wiadomo czy jakiś zarządca by na to poszedł. A co w przypadku gdy nie ma zarządcy budynku?
magda8226

Napisano: 13 maja 2014, 13:09

No to wyjaśniam: przez zarządcę należy rozumieć osobę, która potwierdza wniosek. Taka musi być w każdym przypadku.

A czy by poszedł? Równie dobrze może nie chcieć wcale potwierdzać albo mieć inne chimery. Na taką okoliczność można się zastanowić ile miejsca na wpisy daje nam oficjalny formularz czyli na ile wpisów zarządców pozwala.
PCW
VIP
Od: 14 kwie 2014, 7:31
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x