wtz

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
~justa

wtz

Post autor: ~justa »

co finansujecie z 10% z powiatu? czy przeznaczacie na remonty?inwestycje? pozdrwiam
~aga

Re: wtz

Post autor: ~aga »

proszę ksiegowe o wypowiedzi
~Renia

Post autor: ~Renia »

ja finansuję zgodnie ze złożonym wcześniej planem.
~justa

Reniu a czy scisle trzymacie się tylko katalogu kosztów zgodnie z par. 19 ustawy ?
~Renia

podaj o jakiej ustawie piszesz z par.19?
~justa

chodzi mi o katalog kosztów które można sfinansować z PFRON, par. 19 rozporządzenia w sprawie wtz.
~Renia

Ja składam do PCPR i Sarostwa plan finansowy w/g zadań na rok następny /zgodnie z rozporządzeniem o wtz/ i jak mam zatwierdzony to tego się trzymam, ale jak możesz to napisz w czym masz problem to może pomogę. Pozdrawiam
~justa

tworzymy oddzielnie plan ze srodków pfron 90%, oddzielnie ze środków powiat - 10%, plan ze środków pfron ścisle wg katalogu kosztów o których mowa w par. 19 tegoż rozporządzenia, natomiast ze środków powiat na wydatki ale juz nie trzymamy sie scisle katalogu z par. 19. chcemy w tym roku dokonać zakupu samochodu i całość 10% przeznaczyć na samochód z par. 6050, powiat wyraził zgodę,ale mam obawy czy tak można
~Renia

Nie miałam takiej sytuacji ale myślę, że tak tylko czy miałaś ujęty ten par. w plnie wydatków budżetowych
~justa

tak powiat wyraził zgodę mamy taki plan , tylko jakieś głupie wątpliwości ,mnie nachodzą czy wtz może tak srodki wydatkować, ale skoro powiat na to zgode wyraził to niepowinno byc problemu prawda?
ODPOWIEDZ