Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK

Strona 3 z 61    [ Posty: 606 ]

Napisano: 28 kwie 2010, 9:58

Kobieto, więcej pokory.
~west

Napisano: 28 kwie 2010, 12:51

Jestem pokorna i całe moje życie o tym świadczy.Tłumaczyć sieę nie mam zamiaru. A to, że pokory nie widzą ci, którym władza uderzyła do głowy bo mylą pokorę z upokarzaniem to inna sprawa.
Ja nie mam zamiaru wdawać się w takie dyskusje. Każdy sam musi swój krzyż nosić i we własnym sumieniu ze swoich grzechów się rozliczać.
\"Każdy .. ma obowiazek wynikający z przykazania milosci bliżniego robić wszystko, co w jego mocy, by zewnetrzne przyczyny ludzkich cierpień, chorob, nedzy i biedy usuwac\"i to, ze nie ustaje w wysilkach świadczy nie o braku pokory, ale o tym, ze dośc dobrze odczytuje istote pracy socjalnej. Jeżeli więc w tym sensie pracownik socjalny ma byc pokorny to uważam, że pracownicy socjalni w stosunku do swoich bliźnich nie powinni być pokorni bo to tylko slabi, grzeszni ludzie. Trzeba byc pokornego ducha, a takim niewatpliwie staram sie byc, no coż nie jestem Bogiem tylko czlowiekiem, tylko czlowiekiem
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 kwie 2010, 13:03

Zaangażowanie polityczne odbiera obiektywność myślenia. Całkowite przekonanie co do słuszności linii parti prowadzi do zaniku obiektywizmu w stosunku do tego co inni czynią i mają do powiedzenia. Linia partii zmienia się co cztery lata, czasem nawet częściej i człowiek zaangażowany politycznie też musi się z tą linią zmieniać i naśladować musi bardzo często tych co do niedawna krytykował i okrzyknął złymi do szpiku kości. Polityka to nie jest demokracja i to nie jest wolność słowa. Polityka to są puste słowa wypowiadane pod sztandarem partii z którą człowiek się utożsamia. Nie są to jego własne odczucia i niezależne opinie tylko jest to program partii.
~west

Napisano: 28 kwie 2010, 17:22

czyżbyś był zaangażowany politycznie west? bo ja nie mam z tym problemu:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 28 kwie 2010, 21:36

\"mnie się nic nie udało, ja po prostu jestem spójnym, nieźle wykształconym pracownikiem socjalnym, tu nie ma przypadku.\"

Czy można wiedzieć jakie ma Pani wykształcenie oraz staż pracy? Pozdrawiam serdecznie.
~Edyta Nowak

Napisano: 28 kwie 2010, 22:27

mam 29 lat z tego 18 w pomocy społecznej (OPS) z wykształcenia pracownik socjalny, specjalista pracy socjalnej I stopnia, po szkoleniu II stopnia w zakresie pracy socjalnej ( w październiku br ostateczny termin zdawania egzaminu państwowego).
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2010, 0:51

dzibar to \"TY młoda d... jesteś i co ty wiesz o zabijaniu\"
popracuj w ps jeszcze parę lat to nabierzesz pokory do siebie
~a

Napisano: 29 kwie 2010, 1:10

Zawsze to samo. Wszystkie f... i c... gdy im zaczyna brakować argumentów, gdy widzą, że nie mają absolutnie racji ruszają do ataku na osobę. Uważają, że jak kogoś ośmieszą to przestanie liczyć się to co mówi. Obserwując atak na Dzidkę widzę ile w was jest podłości i nienawiści do człowieka tylko dlatego, że myśli inaczej, że ma inne przekonania.
Jesteście zwykłą cho.... ! Dawniej do zawodu trafiali ludzie, którzy zwyczajnie lubili innych. Od pewnego czasu mamy negatywną selekcję i takie są skutki. Bardzo cieszę się, ze pracownik socjalny w hierarchii społecznej jest nikim. Dokładnie na to zasługujecie. Za wasze nikczemne postawy wobec innych ludzi, za bierność i brak przyzwoitości.
~zawsze to samo

Napisano: 29 kwie 2010, 10:07

Więcej pokory i obiektywizmu.
~west

Napisano: 29 kwie 2010, 10:40

poprawka do wpisu z dnia 28.04.2010 godz.20,27: miało być mam 29 lat stażu pracy
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 3 z 61    [ Posty: 606 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x