wychowawca - mężczyzna poszukiwany do pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 05 lis 2013, 22:36

Kochani, poszukujemy mężczyznę wychowawcę po resocjalizacji, pedagogice op.wych. lub zgodnym kierunku z ustawą. Niestety mamy braki w placówce pierwiastka męskiego ;) musi być zachowana równowaga, aby dzieci wiedziały, że rodzina to kobieta, mężczyzna i dzieci;)
Zainteresowanych mężczyzn proszę o kontakt 52 3895455.
pozdrawiam!
~agata

Napisano: 05 lis 2013, 22:57

Jakie to województwo? Miejscowość?
~Grześ

Napisano: 05 lis 2013, 23:12

Grześ -nie nadajesz się , bo jesteś leniwy . 52 - to kierunkowy do Inowrocławia .Nawet ja to \"wyśledziłam \"
~Jola

Napisano: 05 lis 2013, 23:12

po googlach kujawsko- pomorskie Więcbork..
~janina

Napisano: 06 lis 2013, 14:11

Jolu,
52 to kierunkowy kujawsko - pomorskiego, a nie tylko Inowrocławia ;)
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 06 lis 2013, 15:02

Ech, wystarczy wpisać nr tel. w google ;)
https://domdzieckawiecbork.republika.pl/ ... ntakt.html

A czy wskazanie na mężczyznę w ogłoszeniu o pracę nie jest przypadkiem dyskryminacją ze względu na płeć? ;) I znowu kobiety są dyskryminowane! Być może poszukuje pracy jakaś kobieta, która ma więcej \"pierwiastka męskiego\" (tzw. większe jaja ;) niż niejeden facet...
... taki drobny żarcik ;)
~etatysta

Napisano: 06 lis 2013, 22:31

dyskryminacja ;) he...owszem, można tak to nazwać, ale rodzina, to mama, tata i dzieci. W placówce mamy stworzyć dzieciom dom, więc musi być zachowana równowaga. A co do dyskryminacji, to u nas w takim razie dyskryminowani są mężczyźni ;) pozdrawiam Was serdecznie!
~agata

Napisano: 08 lis 2013, 13:44

Ale nie we wszystkich domach jest mama i tata ;)
~Marianna

Napisano: 08 lis 2013, 16:40

ja sie zgłaszam za 4 koła
~jojo

Napisano: 08 lis 2013, 17:11

Drobnych żartów c.d.:

Rodzina w stylu mama + tata + dzieci to przeżytek. Teraz rodzina to dowolna konstelacja osobników o niesprecyzowanych cechach płciowych (ale mi się definicja rodziny udała, ale cóż nawet \"ustawa o piczy\" nie precyzuje co rozumie pod pojęciem rodzina ;). O tym kto jest \"mamą\" albo \"tatą\" decyduje gender czyli „stworzone przez społeczeństwo role, zachowania, aktywności i atrybuty jakie dane społeczeństwo uznaje za odpowiednie dla mężczyzn i kobiet” (definicja WHO). Czy zatem o pracę może ubiegać się osoba posiadająca drugorzędowe cechy płciowe kobiety lecz kulturowo będąca mężczyzną? Dlaczego w imię jakiś przestarzałych stereotypów ogranicza się takiej osobie możliwości wykonywania wymarzonej pracy (w tym przypadku z dziećmi, zastępując im najczęściej \"nienormalnych\" rodziców ;).
Agato podobno dzieci wychowywane przez pary homoseksualne nie różnią się zbytnio od wychowywanych przez pary heteroseksualne (tak twierdzą uznane autorytety z psychologii ;) więc nie wiem dlaczego tak uparłaś się żeby zatrudnić mężczyznę ;)
~etatysta

Strona 1 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x