wydz. finansowo-księgowy - liczba pracowników

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
Daisy
Stażysta
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

wydz. finansowo-księgowy - liczba pracowników

Post autor: Daisy »

Witajcie,
powiedzcie dla orientacji ile osób pracuje w księgowości i jakie mają zakresy czynności (ogólnie) i przy jakim budżecie?

dzięki
ops2020
Podinspektor
Zajmuję się: Finanse
Kontakt:

Re: wydz. finansowo-księgowy - liczba pracowników

Post autor: ops2020 »

u nas w ośrodku budżet na 13 mln zł wydatków, bez profilaktyki alkoholowej i prac społecznie użytecznych (w urzędzie), ale z ŚR, FA, 500+, 300+
dział finansowo-kadrowy: inspektor płace i kadry oraz główny księgowy (w tym VAT, ŚT)
GK2021
Praktykant
Kontakt:

Post autor: GK2021 »

U mnie budżet 12 mln a pracownik księgowości - jeden, czyli główna księgowa. W zakresie obowiązków wszystko oprócz kadr, ale tym też się zajmuję. Całe szczęście mam dobrych merytorycznych i pomagają ;)
księg.
Stażysta
Kontakt:

Post autor: księg. »

U mnie budżet na 13 mln wydatki, w księgowości jeden pracownik czyli główna księgowa, w zakresie obowiązków cała księgowość-sprawdzanie, dekretowanie, wprowadzanie dokumentów do systemu, płace, ZUS, płatnik, VAT, PITy, planowanie budżetu i wszystkie zmiany, sprawozdania statystyczne. Jest tego naprawdę dużo jak na jedną osobę :(
monwoj
Stażysta
Kontakt:

Post autor: monwoj »

U mnie budżet 57 mln (razem ze zleconymi 500+, rodz. itp). W księgowości 3 osoby. Jedna ma kadry, płace,ZUS, GUS itp. i dwie osoby do księgowości (księgowa i główna księgowa). Ledwo się wyrabiamy.
mania0m0
Referent
Zajmuję się: księgowością OPS
Kontakt:

Post autor: mania0m0 »

u nas budżet wydatków to 20 mln, w księgowości jeden pracownik, zakres obowiązków tak jak wyżej wymieniony, tj. cała księgowość i płace
ODPOWIEDZ