wymiana wakacyjna
wymiana wakacyjna
Reprezentuję placówke opiekuńczo-wychowawczą z Krakowa. Chętnie przyjmiemy grupę na wymianę wakacyjną i pomożemy zorganizowac tani i atrakcyjny pobyt w Krakowie.
W zamian poszukujemy miejsca na wyjazd wakacyjny dla naszych chłopców ( 7-10 dni). Atrakcją dla nas mieszczuchów jest woda, las, górki itp.Pozdrawiam wiosennie. Bo
W zamian poszukujemy miejsca na wyjazd wakacyjny dla naszych chłopców ( 7-10 dni). Atrakcją dla nas mieszczuchów jest woda, las, górki itp.Pozdrawiam wiosennie. Bo
Re: wymiana wakacyjna
Witam, jestem zainteresowana, województwo lubuskie
[email protected]
[email protected]
Re: wymiana wakacyjna
Witam,
jestem wychowawcą w placówce, która znajduje się w miejscowości otoczonej lasami i jeziorami.W centrum miasta mamy również zalew.Jesteśmy chętni na wymianę z innymi placówkami. Interesują nas góry lub morze
Piszcie na adres
[email protected]. Pozdrawiam
jestem wychowawcą w placówce, która znajduje się w miejscowości otoczonej lasami i jeziorami.W centrum miasta mamy również zalew.Jesteśmy chętni na wymianę z innymi placówkami. Interesują nas góry lub morze

[email protected]. Pozdrawiam
Oprócz wymiana wakacyjna - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
kontrakt z pełnoletnim wychowankiem
dot uciekinierów...
Umowa ze starostwem na prowadzenie placówki
konkurs na dyrektora
placówka specjalistyczna
wymiana wakacyjna c.d
równoważny system czasu pracy
podpisywanie wyjazdu służbowego
Do dyrektorów
Skreślenie z listy
szkolenie
Tragedia w Rudce Kozłowieckiej.