wynagrodz.komisji
Re: wynagrodz.komisji
Czy pracownik socjalny zatrudniony na etacie OPS-u nie bedacy w komisji moze wykonywać prace komisji tj , wywiady ,wnioski, wezwania i inne prace komisji ? Jesli tak to z jakich funduszy ma być opłacany : ze środków Ops-u , czy komisji?
Oczywiście , że ze środków komisji przeciez powinny byc na ten cel zapłanowane środki.
a ja się z Martą do końca nie zgodzę. Oczywiste będzie to wtedy, jeżeli taki zapis jest w gminnym programie, a po drugie nawet jeżeli jest, to za wywiady nie powinien otrzymywać wynagrodzenia. Ale o tym już było...
Wygląda mi na to, że ela ma na myśli osobę, która wykonuje prace administracyjne komisji (poza wywiadem). Jeżeli etatowy pracownik ops ma to ,,dorzucone\'\' do swoich obowiązków, bo to ośrodek jest realizatorem wspomnianego programu, a nie zapisano w nim pieniędzy na obsługę, to jak znam życie - wykonuje to za darmo. Taka rzeczywistość.
Wygląda mi na to, że ela ma na myśli osobę, która wykonuje prace administracyjne komisji (poza wywiadem). Jeżeli etatowy pracownik ops ma to ,,dorzucone\'\' do swoich obowiązków, bo to ośrodek jest realizatorem wspomnianego programu, a nie zapisano w nim pieniędzy na obsługę, to jak znam życie - wykonuje to za darmo. Taka rzeczywistość.
Oprócz wynagrodz.komisji - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
Szkolenia- System przeciwdziałania przemocy w rodzinie na poziomie samorządów
bezdomność
bezdomność
opinia biegłych-pilne!!!
bezdomny a zasiłek stały
Pomocy
gdzie moge znaleźć coś na temat wydatków z GPRPA
gminna komisja przeciwdziałania alkoholizmowi
Opłata za leczenie PA
sprawozdania z programów???
pewien osrodek bezdomnosci,uzaleznien na poludniu