Wynagrodzenie 2014
Re: Wynagrodzenie 2014
Marianno posługujesz się dalej awansem z KN. Nie ma już KN! Jaki masz samorządowy stopień?
Ja zakładam że w przypadku mojej placówki nie było i nie ma sprawiedliwego traktowania pracowników, a dyrektor nie chce na ten temat rozmawiać
podaje przykład różnych pensji na tym samym stanowisku pracy
koala u nas jest po równo i tez uważam że to niesprawiedliwe
Marian, a była skarga dotycząca zrównania zarobków i warunków pracy w placówkach?Zapodaj link proszę.
Marianno napisz jaki masz awans zawodowy samorządowy. Ja po wielu latach pracy nie kwalifikuję się wg Twojej rozpiski nawet na stażystę.
Ja nie piszę o równym traktowaniu, ale o sprawiedliwym Jest dla mnie oczywiste że osoba pracująca od dwóch lat nie może mieć takiej samej pensji zasadniczej jak ta która pracuje 22 lata, ale nie rozumiem jak osoba pracująca 12 lat może zarabiać 800 zł więcej niż ta która pracuje 9 lat. (to samo stanowisko)
stażysta 2265zł
kontraktowy 2331zł
mianowany 2647zł
dyplomowany 3109zł
No, a teraz wszyscy z jednego aktu sa wynagradzani , mają grupe XIV, XV , sa wychowawcami samorzadowymi, na takim samym stanowisku.... I wszystko byłoby ok gdyby te róznice w wysokosci zarobków wynikały chociaz z jakiejs oceny pracy
A sami dobrze wiemy że pracownicy samorzadowi nie sa takimi beznadziejnymi pracownikami , jak mówi o nich ich wypłata.....
Co wtedy, gdy jego zaangazowanie przez 8 lat dałoby mu zarobek nauczyciela dyplomowanego, no bo tak dobrze pracuje, a niestety zarabia ok cos 2000 brytto?
kontraktowy 2331zł
mianowany 2647zł
dyplomowany 3109zł
No, a teraz wszyscy z jednego aktu sa wynagradzani , mają grupe XIV, XV , sa wychowawcami samorzadowymi, na takim samym stanowisku.... I wszystko byłoby ok gdyby te róznice w wysokosci zarobków wynikały chociaz z jakiejs oceny pracy
A sami dobrze wiemy że pracownicy samorzadowi nie sa takimi beznadziejnymi pracownikami , jak mówi o nich ich wypłata.....
Co wtedy, gdy jego zaangazowanie przez 8 lat dałoby mu zarobek nauczyciela dyplomowanego, no bo tak dobrze pracuje, a niestety zarabia ok cos 2000 brytto?
patrz stopnie awansu w KN różnica miedzy mianowanym a dyplomowanym na zasadniczej prawie 500zł ... od zasadniczej liczone są dodatki i spokojnie może wyjść nawet po 800zł różnicy
mało tego na tym samym stopniu różnica pomiędzy dodatkami tez może być znaczna
np. nigdy nie dostawałam dodatku mieszkaniowego ani wiejskiego ani dodatku za godziny nocne i od wielu lat nie było nadgodzin (od 2003)
a były placówki które miały te wszystkie dodatki i nie mam o to do nikogo pretensji
mało tego na tym samym stopniu różnica pomiędzy dodatkami tez może być znaczna
np. nigdy nie dostawałam dodatku mieszkaniowego ani wiejskiego ani dodatku za godziny nocne i od wielu lat nie było nadgodzin (od 2003)
a były placówki które miały te wszystkie dodatki i nie mam o to do nikogo pretensji
Oprócz Wynagrodzenie 2014 - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Ochrona danych osobowych
Public relations 2.0. Tworzenie reputacji i zarządzanie jej wzrostem przy wykorzystaniu mediów społecznościowych
Public relations 2.0. Tworzenie reputacji i zarządzanie jej wzrostem przy wykorzystaniu mediów społecznościowych
telefony komórkowe
Na placówki jazdy dalszej ciąg...
PLAN POMOCY DZIECKU
kieszonkowe
sprawozdania z efektów pracy wychowawczej
wynagrodzenie dla byłych karcianych za 1 stycznia 2014
wypłata
Zrównoważony system pracy
zamówienia publiczne do 14 tyś euro, dokumentacja kadrowo-płacowa
zamówienia publiczne do 14 tyś euro, dokumentacja kadrowo-płacowa
nagroda jubileuszowa
proszę Was o pomoc