wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~maria

Re: śr.alkoholowe

Post autor: ~maria »

witam
mam problem , wszyscy wyciągaja ręke po środki alkoholowe , w gminie na wszystko brakuje więc dawaj na zakup ksera z alkoholowych itp jak jest uwas
~naj

Re: wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną

Post autor: ~naj »

mozna w formie ryczałtu i wtedy jest tylko podatek ibez umow na liste
~malwa

Post autor: ~malwa »

u nas są pracownicy z urzędu policjant itd. Spotykamy się rano - podczas pracy....
Dostajemy pieniądze - ale pod warunkiem że tego dnia wpiszemy sobie wolne, (ale idziemy po komisji do pracy), potem, w tygodniu odbieramy sobie dzień wolnego. czyli podpisuje listę a nie ma mnie w pracy.
Takie są realia i już....
~malwa

Post autor: ~malwa »

u nas są pracownicy z urzędu policjant itd. Spotykamy się rano - podczas pracy....
Dostajemy pieniądze - ale pod warunkiem że tego dnia wpiszemy sobie wolne, (ale idziemy po komisji do pracy), potem, w tygodniu odbieramy sobie dzień wolnego. czyli podpisuje listę a nie ma mnie w pracy.
Takie są realia i już....
~ewa

Post autor: ~ewa »

u nas 150, ja jako pracownik OPS mam 128 na rękę
~buldog

Post autor: ~buldog »

w ustawie jest mowa o wynagrodzeniu, nie może być ryczałt, bo zus naliczy składki z odsetkami
~MARTA

Post autor: ~MARTA »

jestem przewodniczącą musze byc bardziej dyspozycyjna , odpowiadam kaomisję i oczywiście mam więcej pracy niz członkowie . Na jakiej podstawie moge ubiegać sie o zwiękoszkona dietę. Biorę tyle samo co członkowie
~buldog

Post autor: ~buldog »

uchwałą rady w programie
~xyz

Post autor: ~xyz »

o popatrz,a u nas przewodnicząca nie robi nic poza tym,że czasem zaszczyci swoją obecnością na posiedzeniu
~Miłka

Post autor: ~Miłka »

my mamy 40 zł za 1 godzinę, pracujemy 8 godzin w miesiącu, mamy brutto\" 240 zł wszyscy członkowie tak samo.
ODPOWIEDZ