wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną
Re: śr.alkoholowe
witam
mam problem , wszyscy wyciągaja ręke po środki alkoholowe , w gminie na wszystko brakuje więc dawaj na zakup ksera z alkoholowych itp jak jest uwas
mam problem , wszyscy wyciągaja ręke po środki alkoholowe , w gminie na wszystko brakuje więc dawaj na zakup ksera z alkoholowych itp jak jest uwas
Re: wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną
mozna w formie ryczałtu i wtedy jest tylko podatek ibez umow na liste
u nas są pracownicy z urzędu policjant itd. Spotykamy się rano - podczas pracy....
Dostajemy pieniądze - ale pod warunkiem że tego dnia wpiszemy sobie wolne, (ale idziemy po komisji do pracy), potem, w tygodniu odbieramy sobie dzień wolnego. czyli podpisuje listę a nie ma mnie w pracy.
Takie są realia i już....
Dostajemy pieniądze - ale pod warunkiem że tego dnia wpiszemy sobie wolne, (ale idziemy po komisji do pracy), potem, w tygodniu odbieramy sobie dzień wolnego. czyli podpisuje listę a nie ma mnie w pracy.
u nas są pracownicy z urzędu policjant itd. Spotykamy się rano - podczas pracy....
u nas 150, ja jako pracownik OPS mam 128 na rękę
w ustawie jest mowa o wynagrodzeniu, nie może być ryczałt, bo zus naliczy składki z odsetkami
jestem przewodniczącą musze byc bardziej dyspozycyjna , odpowiadam kaomisję i oczywiście mam więcej pracy niz członkowie . Na jakiej podstawie moge ubiegać sie o zwiękoszkona dietę. Biorę tyle samo co członkowie
o popatrz,a u nas przewodnicząca nie robi nic poza tym,że czasem zaszczyci swoją obecnością na posiedzeniu
my mamy 40 zł za 1 godzinę, pracujemy 8 godzin w miesiącu, mamy brutto\" 240 zł wszyscy członkowie tak samo.
Oprócz wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
udzielanie informacji -pomocy
do renaty
czy to poprawne działanie?
jak pomóc córce alkoholiczki
kto podpisuje zlecenie na wydanie opini biegłego w takiej sytuacji ...?
przymusowe leczenie
POMOCY DLA MOJEGO BRATA
po moc finanmsowa
pomoc dla bezdomnego
bezdomność
specjalista terapii uzależnień od narkotyków
pomóżcie
Za zgodność z orginałem
z. stały osoby bezdomnej
czy członkowie RPA musza sie szkolić co rok?
jaki numer nadajecie dla pism GKRPA po zmianie instrukcji kancelaryjnej?