wynagrodzenie za prace w projekcie - Dodatek 250zł

Strona 2 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 22 cze 2008, 15:25

czytam te wypowiedzi i brak mi slow, tez am byc do projektu oddelegowany, od pierwszego lipca mial sie zaczac projekt, nik nic nie mowi cisza wokol tego wielka brak zaangazowania i wspolnych rozmow, tylko wykorzystano kilku pracwnikow, by napisali proekt i zero odzewu od dyrektora, wogle nie ineteresuje sie, jakby mu nie zalezalo na pracownkach socjalnych, zero tez podwyzek, pesje ciagle te same, az wstyd mowic, jestesmy zwyklym robolami dla naszego dyrektora i kierownictwa, ciagle tylko nas krytykuja i poprawiaja, godza w nasza wartosc i godnosc, moze lepiej grupowo zwolnic sie z tego dziadostwa......nie wierzymy juz w zaden kapital ludzki zadne projekty to tylko sciema, nabijanie kasy dla ksiegowych i zarzadzajacych osrodkami, a pracownik socjalny jest zwyklym robolem.....grszym od klienta.......ktoremu wszystko sie daje na zawolanie....szkoda gadac....

~klaus-))))

Napisano: 24 sie 2008, 22:05

Ja tez zostałam na nowa umowę jako systemowa, niby lepiej na tym wyjdę ale czytając forum to mam watpliwości. Narazie jestem załamana bo nie byłam na żadnym szkoleniu a wszystko mam wiedzieć. Jakoś bedzie -pozdrawiam wszystkich
~Nata

Napisano: 08 wrz 2008, 17:36

Cieszcie się, że macie tyle. Ja dostałam 1600 brutto narazie bez dodtaku 250 choć w teren wyjeżdżam.
~fanka

Napisano: 09 wrz 2008, 11:00

~fanka
a ile masz środowisk?
ja mam brutto 1700 - mam sie cieszyć? :)
w teren narazie nie jeżdżę i nie mam dodatku...
Liczyłam na więcej...
trojanska
Praktykant
Od: 01 wrz 2008, 14:45
Zajmuję się:

Napisano: 29 wrz 2008, 18:53

ja mam netto niecałe 1400 zł, 11 podopiecznych
~ama

Napisano: 07 paź 2008, 15:46

no tak ale za 70 zł btutto nie chciałbyś robić
~olka

Napisano: 17 paź 2008, 0:31

mysle ze dostaniemy wszyscy odpowiednie nagrody na dzien pracownika socjalnego to zaszalejemy pozdrawiam
~zocha

Napisano: 16 gru 2008, 14:02

projekt sie konczy, realizujemy go od wrzesnia. Jestem zatrudniona w projekcie na reke dostaję okolo 1393 zł. Robię promocje, nadzoruje szkolenia i 18 kontraktow. Ponadto robie dodatkowo prace, ktora wykonywalam wczesniej jako pracownik socjalny. Obiecano nagrody, ale niestety nikt ich do tej pory nie widział:( Na zatrudnieniu do projektu stracilam i to wiele....
~---

Napisano: 17 gru 2008, 13:45

Ja jestem pracownikiem do projektu, ale ponieważ uzupełniam wykształcenie (narazie aspirant pracy socjalnej) nie mogę podobno pisać kontraktów i wywiadów, więc robią to za mnie pracownicy socjalni i oczywiście dostaną za to nagrodę. Mam pytanie czy mogę sama pisać wywiady i otrzymywać jakieś nagrody, bo narazie to moja pensja jest mikra?
~aspirant

Napisano: 17 gru 2008, 20:23

Niestety - aspirant pracy socjalnej nie może przeprowadzać samodzielnie wywiadów środowiskowych.
~kierownik

Strona 2 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x