wynagrodzenie za prace w projekcie - Dodatek 250zł

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 17 kwie 2009, 15:55

w tym roku jet to 15 % zadania numer 1 aktywna integracja
~Cze

Napisano: 23 kwie 2009, 12:17

a czy kotś miał już kontrolę w soim ośrodku i okazało sie że osoby z projektu nie musza prowdzić karty czsu pracy
~kinga

Napisano: 25 maja 2009, 15:45

Kartę czasu pracy musi wypełniać pracownik zatrudniony w ramach projektu na podstawie umowy zlecenia lub o dzieło za określoną stawkę godzinową/dniową (nie miesięczną). U nas wypełnia doradca zawodowy oraz psycholog. Nikt więcej.
~maja81

Napisano: 16 lip 2009, 19:34

jestem zatrudniona jako aspirant pracy socjalnej i pisze decyzje dla ludzi i robie listy wypłat czy należy mi się za to jakieś wynagrodzenie. Z tego co wiem to chłopak który to robił w zeszłym roku otrzymał wynagrodzenie i nie wiem co ze mną
~kika

Napisano: 26 gru 2009, 21:32

wy złodzieje z pomocy społecznej zamias pomagać to kradniecie wstd za takich ludzi jak wam niewstyd
~halina

Napisano: 06 sty 2010, 22:06

ty halinka, a ty.......juz wstałas, juz posprzatałas flaszki, no to wez sie za słownik ortograficzny- jak chcesz cos napisac do ludzi....
~ccc

Napisano: 25 sty 2010, 7:40

widać dupku czym jesteś i co tam robisz.nie jesteś wart nawet połowy swego wynagrodzenia.Takie teksty pozostaw swojej rodzinie! Jesteś zwykłym darmozjadem!
~nie@

Napisano: 08 maja 2010, 2:04

Te wszystkie projekty są robione dla ich prowadzacych : Kordynatorów, psychologów, doradców zawodowych itp..( 100-200zł za godzinkę z klientem projektu, a tych godzinek jest troche ) Oni zgarniają połowe budżetu projektu.To co dostanie pracownik socjalny za kontrakty to śą grosze. Korzyśc z takiego projektu dla klienta jest praktycznie żadna , własciwie bezużyteczna. naprodukowane jest mnóstwo niby wizazystów , niby stylistów, niby kierowców - niewiele zdaje egzamin,niby informatyków, grafików, sprzedawców itp.itd
A GDZIE PRACA DLA NICH ?., KTO TAKICH NIBY FACHOWCÓW ZATRUDNI?
TO JEST PRODUKCJA ZBĘDNYCH FACHOWCÓW!!!!!!!!!! MOŻE KTOŚ MĄDRY NAPISZE PROJEKT NA BUDOWĘ FABRYKI DLA KOŃCZĄCYCH TE WASZE BEZNADZIEJNE PROJEKTY LUDZI?
Byłam uczestnikiem takiego projektu , pracy jak nie miałam tak nie mam.
~ELA

Napisano: 16 maja 2010, 10:15

Ela widocznie taki z ciebie ,,fachowiec\"
~nik

Napisano: 01 lip 2010, 0:58

MAM PYTANIE JEŻELI W PROJEKCIE JEST PRZYZNANE DLA PRACOWNIKA 3000 ZŁ A DOSTAJE 1100ZŁ.CZY TO TAK MOŻE BYĆ?Z GÓRY DZIĘKI ZA ODP. POZDRAWIAM
~kinia

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x