Mam jeszcze jedno pytanie, czy pracownik zatrudniony do projektu musi wypełniać karty czasu pracy? Pytam ponieważ są różne wersje i nie wiem jak państwo z kontroli do tego podejdą.
Ja bylam zatrudniona w ramach projektu w OPS w Sandomierzu do konca roku 2008, mam odpowiednie kwalifikacje pracownika socjalnego i wykonywalam prace socjalna majac okolo 150 srodowisk, byla to duza liczba, ale przyjelam to, poniewaz inne osoby na stanowiskach pracownika socjalnego nie mialy odpowiednich kwalifikacji. Jednak w pracy pozostaly osoby bez kwalikacji i uprawnien do zawodu pracownika socjalnego, a dla mnie nie ma juz miejsca, ja zostalam bez pracy. Tak podziekowano mi za dodatkowea prace, ktora wykonywalam za osoby bez uprawnien...
jestem aspirantem pracy socjalnej zarabiam 1705 zł brutto.mam 8 podopiecznych.kontrakty sporzadzam ja wywiady takze przeprowadzam ja,ale oczywiscie ich nie podpisuje..zadnego dodatku nie mam..i gdzie tu sprawiedliwosc?;/..obiecywali oczywiscie wieksza kase..a tu nic..
ja zostałam przyjęta do programu unijnego i trzymuję 1073zł netto . Mało tego program trwa do 2013 roku i do tego czasu moje wynagrodzenie nie zmieni się. Ostatnio koleżanki w pracy otrzymały podwyzki a ja i 5 innych dziewczyn z programu Unijnego nie otrzymałyśmy i nie otrzymamy
Właśnie mam być zatrudnina w projekcie do końca roku jako koordynator nie wiem jeszcze ile dostanę ale mam napisać zakres czynności. Czy ktoś z Was już pracuje w tej roli i ma taki zakres to proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję.
Być może też będę pracować w OPS z projektu, wiem że to ma być do 2013 r, powiedzcie proszę czy umowę można zerwać, jeśli okaże się tak beznadziejnie jak wy tu piszecie?