wynagrodzenie za prace w projekcie - Dodatek 250zł

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 08 lip 2010, 12:14

ludzie a ile wy chcecie zarabiać
praca przy projekcie to tak samo etat jak inny
my pracujemy po 10 lat w ops jako prac.socjalni i mamy po1800 brutto dostaliśmy dodatkowe zadanie do zakresu czynności i za to po 60 zł. miesięcznie dodatek specjalny
chcesz pracować nie narzekaj - chyba nie wiesz jak ciężko o pracę
idź do prywatnej firmy pracuj za 900 zł. i jeszcze pensja albo jest albo nie ma
~ola

Napisano: 21 lip 2010, 11:52

Czy pracownik socjalny moze być zatrudniony przy projekcie i wykonywać zadania pracownika socjalnego ?- od kiedy
~opesik

Napisano: 22 lip 2010, 15:35

tak, ja tak mam
~ktoś

Napisano: 30 lip 2010, 13:10

przykre jest tylko to , ze zatrudniaja nas na etat na niecaly rok, pozniej mowia ze nie ma pieniedzy na dalsze etety i nawet zasilek dla bezrobotnych sie nie nalezy, bo praca trwala 10 msc ... zarobki, no coz zarobki z dodatkiem niecale 1500 zl, a oprocz projektu zwalaja na ciebie wszytsko co im niewygodne bo tacy zapracowni....
~pracowniksocjalny

Napisano: 04 sie 2010, 16:31

ha ha ha praca socjalna, projekt, gdzie Wy macie na to wszystko czas?
u nas gmina liczy 14tys miesz. do projektu zatrudnione jest chyba z 6 osob i kazdy z nich ma wynagrodzenia procze tego dosstaja nagrody i to nie male - zyc nie umierac
~bbbb

Napisano: 13 sty 2011, 23:21

Pracuje w projekcie systemowym od czerwca 2009r. i dostaje wynagrodzenie wraz z dodatkiem czyli 2350 zł. Umowe mam do 31.12.2012r.
Mam 10 beneficjentów w projekcie oraz zadania pracownika socjalnego w PCPR. Ja bynajmniej nie narzekam choć niekiedy nie jest łatwo ale daje radę.
~Poldzio

Napisano: 26 sty 2011, 15:16

Ja też pracuję w POKL, zatrudniona jestem od końca 2008 r. tyle, że mam mnóstwo umów o pracę. Co będzie po projekcie? wielka niewiadoma, konkurencja spora a i rywalizacja ostra (\"ciesz się, że pracujesz\"). Dobrze, wiedzieć, że jest nas więcej. Z jednej strony fajnie, że ta praca jest ale z drugiej to naprawdę traktują nas jak piąte koło u wozu i prawdą jest, że jesteśmy od wszystkiego. Głowa do góry
~Oliwka

Napisano: 13 lut 2011, 19:53

czy osoba pracująca w projekcie, odpowiedzialna za całość ,nie mająca pod opieką dotychczasowych klientów, pracują jeszcze 2 prac.socjalni w projekcie i realiz kontrakty może dostawać dodatek 250,00?

~inga

Napisano: 26 kwie 2011, 22:28

Taka osoba otrzymuje jedynie wynagrodzenie z racji realizowanego projektu
~ala

Napisano: 03 cze 2011, 13:12

mam pytanie, jestem pracownikiem socjalnym i realizowaliśmy projekt unijny w 2010 roku...kursy respondentów zaczęły się w sierpniu dlatego koordynator i księgowa otrzymały wynagrodzenia od miesiąca sierpnia do grudnia, w związku z czym mam pytanie...dlaczego ja jako pracownik socjalny otrzymałam wynagrodzenie od września do grudnia?
~k

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x