wyprawka

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~pracownik ops

Re: wyprawka

Post autor: ~pracownik ops »

do etatysty jak się w swojej pracy nie stosujesz do tych \"durnych\" przepisów to się zwolnij a może ktoś już Cie zwolnił, a dziewczyna o której napisałam że jest złodziejką jest też bardzo durna że sie chwali jak to wszystkich nabrała na lewe zaświadczenie o dochodach a tak w ogóle to zastanów się co piszesz lepiej leżeć w domu i korzystac z zasiłków niż rozpocząć pracę za 1000 zł, jak się zwolni miejsce po tobie to ktoś więcej zarobi daj szanse innym!!!!!!1
~Ewa

Post autor: ~Ewa »

złodziejka| kobieto ucze sie zaocznie za miesiac urodze dziecko, dostaje 490 zl na kontunuowanie nauki, moj chlopak zarabia okolo 1200 zl, przy dziecku to jest nic , to ze powiedzialam ze zarabia 700 a nie 1200 to chyba nie wielka roznica a zrobilam to dlatego aby moje dziekco mialo co jesc , a oni co nie wykporzystuja| wymyslaja ile slyszlama ze tak kombinuja aby nie dac wyprawek, a to to zle a to tamto a to ci sie nie nalezy a to cos tam , a ku,,rwa mac macie obowiazek pomoc to pomozcie. A moge sie zalozyc ze jak ty bys miala okazje korzystac z kasy za darmo ze tak powiem ierwsza bys stala w kolejce tylko tak gadasz, swietoszka
~Ewa

po za tmy kiedys jedna pani z PCPR mi pwoeidziala \" masz okazje korzystaj, trzeba troche sklamac aby moiec za co zyc , kłam, ale jesli edziesz miala juz wystrczajaco odpusc, daj innym\" aze potrzebuje kasy to 300 zl w ta czy w tamta nie zrobi im roznicy zreszto jak juz dziekco bedzie to moge powiedziec zezarbaia i 1200 bo i tak nie przkeorczymy dochodow, p za tym on pracuje nie legalnie i w kazdej chwili moga go wylac z pracy i co za co bede zyc? tak to mam chociaz jakis ratunek kilka groszy
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

do pracownika ops
Nikt mnie nie zwolnił, sam do tego (...) się nie pchałem i sam się zwolnię jak mi na to przyjdzie ochota.

Co do Ewy - skoro taka durna i nabrała na lewe zaświadczenie o dochodach wykształconych specjalistów z pomocy społecznej, to chyba wszyscy nabrani powinni pójść do wymiany ;). Niech dadzą szansę innym lepszym ;)
~Ewa

nie nabrala tylko im powiedzialam ze zarabia tyle i tyle nie zadali zaswidczen bo powiedzialam im ze pracuje na czarno/dorywczo tak jak jest. Dzis ma prace jutro jej moze nie miec;/ wiec o co chodzi ? Ten mopr tez mnie oszukal teraz i jakos sie nie skarze;/ tez dobrze kreca a prawda jest inna z tego co sie dowiedzialam od pewnej osoby jak oni mi to i ja im tak smao
~Ewa

nie nabrala tylko im powiedzialam ze zarabia tyle i tyle nie zadali zaswidczen bo powiedzialam im ze pracuje na czarno/dorywczo tak jak jest. Dzis ma prace jutro jej moze nie miec;/ wiec o co chodzi ? Ten mopr tez mnie oszukal teraz i jakos sie nie skarze;/ tez dobrze kreca a prawda jest inna z tego co sie dowiedzialam od pewnej osoby jak oni mi to i ja im tak smao
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

Ewa spryciaro dobrze że umiesz sobie poradzić ale na dłuższą metę to ty wymyśl coś lepszego bo jak na razie to mimo kombinatoryki to i tak masz krucho.
~Ewa

niby tak ale jakos radzimy se nie brakuje nam pienidzy umiemy dobrze je rozlozyc i nie glodujemy, powiem moze tak ze nie wywalamy jej na byle co tylko na potrzebne rzeczy, ja nie narzekam
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

No to Ewo życzę dobrej stałej roboty dla twojego chłopa. Ciekawa jestem tylko czy w tej kombinatoryce macie też obraz przyszłości za dwa trzy lata i polepszenia swoimi obecnymi działaniami swojej sytuacji. Bo jeśli widzicie tylko kombinowanie na tu i teraz a nie by kombinować na to co będzie za rok dwa trzy to z was cienkie bolki.
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Facet pracuje Ona studiuje. Będą mieć dziecko, chcą je wychować. Ale jaja co ty od Nich chcesz? Jak dla mnie to już jest dobrze. Myślisz, że każdy w wieku 19-20 lat ma śliczny dom z ogródkiem, stałą świetnie płatną pracę, samochód, a na wakacje lata na Seszele? Ilu Ty się \"dorobiłaś\" studentów w Swojej karierze?

Ewo mam nadzieję, że spotkasz więcej osób, które będą chciały pomóc a nie tylko oceniać. Niech Ci się wiedzie.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ