Jestem zatrudniona na stanowisku pracownika socjalnego i z racji zatrudnienia w OPS wykonuję specjalistyczne usługi opiekuńcze. Przez 8 godzin dziennie jest to praca w terenie. Czy w takiej sytuacji przysługuje mi dodatek dla pracowników socjalnych? Z góry dziękuję za szybką podpowiedź.
Zaczyna mnie to denerwować wszyscy świadczący suo są zatrudnieni na etatach pracowników socjalnych, a ja świadcząc te usługi mam etat opiekunki, a więc dodatkowy urlop też mi nie przysługuje, co powinnam zrobić mam dyplom pracownika socjalnego, a nie opiekunki środowiskowej?
Zaczyna mnie to denerwować wszyscy świadczący suo są zatrudnieni na etatach pracowników socjalnych, a ja świadcząc te usługi mam etat opiekunki, a więc dodatkowy urlop też mi nie przysługuje, co powinnam zrobić mam dyplom pracownika socjalnego, a nie opiekunki środowiskowej?
do ~ja
Dodatkowy urlop też nie będzie przysługiwał tobie pomimo zmiany stanowiska pracy z opiekunki na pracownika socjalnego, ponieważ nie będziesz nadal wykonywać wywiadów, które są podstawą do przyznania dodatku.
Dodatkowe 10 urlopu przysługuje po 5 przepracowanych latach na stanowisku pracownika socjalnego, który przeprowadza wywiady środowiskowe w miejscu zamieszkania podopiecznego.