zakończenie NK - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 11 cze 2012, 17:17

w jaki sposób informujecie podmioty o zakończeniu Nk. Czy pismem czy kopiujecie protokoły zakoń.
~Ewa

Napisano: 11 cze 2012, 21:53

pismem
~x

Napisano: 12 cze 2012, 1:02

a co ujmujecie w piśmie
~ewa

Napisano: 12 cze 2012, 10:51

Ja daje pimo przewodnie i kopie protokołu zakończenia (co wcale nie oznacza, że robię dobrze :)
~anna

Napisano: 12 cze 2012, 12:53

Ja daję pismo z informacją że takiego i takiego dnia ZI podjął decyzję o zakończeniu procedury.
~el

Napisano: 19 cze 2012, 0:09

słyszałam że protokół nie powinien by ć przekazywany bo zawiera zbyt dużo danych osobowych
~ewa

Napisano: 19 cze 2012, 10:13

W par. 18 ust. 2 Rozporzadzenia jest wyraźnie powiedziane, czego wymaga zakończenie procedury.
PROTOKÓŁU, w którym winny się znaleźć dane dotyczące osób-podmiotów procedury, data rozpoczęcia i zakończenia procedury, opis działań w ramach procedury.
Skoro członkowie ZI czy GR są równoprawnymi partnerami to wspólnie debatują, a potem podejmują decyzję, czy zakończyć procedurę. Robią to na posiedzeniu, słyszą siebie wzajemnie, a ich wypowiedzi są protokółowane. Po co więc jeszcze powiadamiać pisemnie tych, którzy wiedzą o tym, bo sami za tym optowali? Nie szkoda papieru?
Naprawdę przewodniczący ZI to musi być zawsze bufon, którego podnieca jeszczed jedna pieczątka z jego nazwiskiem przybita na jeszcze jednym papierku?
~Jerry

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x