zakończenie NK
zakończenie NK
w jaki sposób informujecie podmioty o zakończeniu Nk. Czy pismem czy kopiujecie protokoły zakoń.
Re: zakończenie NK
Ja daje pimo przewodnie i kopie protokołu zakończenia (co wcale nie oznacza, że robię dobrze 

Ja daję pismo z informacją że takiego i takiego dnia ZI podjął decyzję o zakończeniu procedury.
słyszałam że protokół nie powinien by ć przekazywany bo zawiera zbyt dużo danych osobowych
W par. 18 ust. 2 Rozporzadzenia jest wyraźnie powiedziane, czego wymaga zakończenie procedury.
PROTOKÓŁU, w którym winny się znaleźć dane dotyczące osób-podmiotów procedury, data rozpoczęcia i zakończenia procedury, opis działań w ramach procedury.
Skoro członkowie ZI czy GR są równoprawnymi partnerami to wspólnie debatują, a potem podejmują decyzję, czy zakończyć procedurę. Robią to na posiedzeniu, słyszą siebie wzajemnie, a ich wypowiedzi są protokółowane. Po co więc jeszcze powiadamiać pisemnie tych, którzy wiedzą o tym, bo sami za tym optowali? Nie szkoda papieru?
Naprawdę przewodniczący ZI to musi być zawsze bufon, którego podnieca jeszczed jedna pieczątka z jego nazwiskiem przybita na jeszcze jednym papierku?
PROTOKÓŁU, w którym winny się znaleźć dane dotyczące osób-podmiotów procedury, data rozpoczęcia i zakończenia procedury, opis działań w ramach procedury.
Skoro członkowie ZI czy GR są równoprawnymi partnerami to wspólnie debatują, a potem podejmują decyzję, czy zakończyć procedurę. Robią to na posiedzeniu, słyszą siebie wzajemnie, a ich wypowiedzi są protokółowane. Po co więc jeszcze powiadamiać pisemnie tych, którzy wiedzą o tym, bo sami za tym optowali? Nie szkoda papieru?
Naprawdę przewodniczący ZI to musi być zawsze bufon, którego podnieca jeszczed jedna pieczątka z jego nazwiskiem przybita na jeszcze jednym papierku?
Oprócz zakończenie NK - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne?
choroba psychiczna a NK
zakończenie procedury NK
FINANSE A ZESPÓŁ
\"stare\" NK
Pytanie
dziecko pobite
Odbiór dziecka
spotkania ZI - tematy spotkań
kontrola
założona NK - ofiara chce zrezygnować
Sprawca przemocy nie chce współpracować!!!
Grupa robocz postanowiła zaprosić na posiedzenie...
Przemoc w rodzinie
co robić POMOCY
ZI a wspołpraca kuratora sądowego?