ZAROBKI KOORDYNATORA RODZIINEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ - Stare tematy

Strona 5 z 8    [ Posty: 76 ]

Napisano: 24 kwie 2013, 21:08

dpo słuchaj jestem RZ z 9letnim stażem i terapeutą... i dawno się tak nie uśmiałem jak dziś...pisz jak najwięcej... to przynosi ulgę pozdrawiam serdecznie
~Bartek

Napisano: 28 maja 2013, 20:52

ja mam najniższąkrajową na rękę i zwroty z delegacji, służbowego auta nie mam. Lubię tę pracę i moje rodziny również.
~ja

Napisano: 20 sie 2013, 20:20

co z tego że się lubi rodziny? skąd mamy mieć pewność czy nie zlikwidują naszych stanowisk? no i te tragiczne zarobki...
~aga

Napisano: 20 sie 2013, 20:20

co z tego że się lubi rodziny? skąd mamy mieć pewność czy nie zlikwidują naszych stanowisk? no i te tragiczne zarobki...
~aga

Napisano: 28 sie 2013, 1:35

to jest śmieszne że tak piszecie że lubicie rodziny,narzekacie na zarobki i niszczycie dobre rodziny tylko po to by się wykazać i może dostać premie od starosty, a gdzie tu są dzieci których przybywa a r z są tylko w statystyce powiatu?jeden pełny dzień z dzieckiem w domu to byście może naszą pracę docenili i nas wreście docenili...
~dpo

Napisano: 28 sie 2013, 23:50

dpo doceniamy Waszą pracę bo przecież co miesiąc przekazujemy Wam (z dużej bo szacun dla Was)pieniądze i to nie swoje lecz PUBLICZNE a więc i Twoje a jeśli tak bardzo denerwują Cię pieniądze to rz może nie wnioskować o te przeklęte pieniadze
~janek

Napisano: 11 sty 2015, 19:38

Jestem rz - koordynator to porazka; inwigiluje, kontroluje-żadnego wsparcia ani pomocy. 100razy bardziej zyczliwy kurator. Nie lubi nas i bardzo nisko ocenia, z ocena nie zaznajamia. Mamy zalozone teczki ale nie wiemy co w nich jest. Nawet uczniowi w szkole nauczyciel ma obowiazek uzasadnic jawna ocene. U wazam, że rodzice zastępczy to grupa pozbawionych jakichkolwiek praw frajerów na ktorych wszyscy wieszaja psy.Wiekszosc to rodziny niezawodowe; pracujemy ZA DARMO. Nie mamy za to nawet dobrego slowa! Nie mowiac o skladce emerytalnej czy ubezpieczeniu. Robimy to dla dzieci a posady koordynatorow to sztuka dla sztuki, urzedasy na etatach.
lont

Napisano: 13 sty 2015, 19:19

ma się pani prawo nie zgodzić na objęcie opieką, wsparciem koordynatora rodziny. Wtedy zadania te będzie wykonywał inny pracownik PCPR. A może samemu trzeba być bardziej otwartym i gotowym na współpracę.
Odnośnie zarobków to są żałośnie niskie. Kasjer w sklepie zarabia więcej. Z roku na rok przybywa nam pracy i gdyby nie zmiana w ustawie, która zmniejszyła liczbę podległych rodzin zastępczych to nie wiem jak bym sobie dała z tym radę.
aga00

Napisano: 13 sty 2015, 19:21

a ile wy koordynatorzy zarabiacie, po 2,5 latach na tym stanowisku???
jakk

Napisano: 14 sty 2015, 14:24

netto 1500zł , studia i 20 lat stażu pracy ogólnie.pozdrawiam
sweryn

Strona 5 z 8    [ Posty: 76 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x