Asystenci mają owieli mniej , do tego toksyczny kontakt z socjalnym który zawsze wie lepiej Na początku ustalono że to rodziny w dużym stopni maja nas zaakceptować (warunek powodzenia wprowadzonych zmian ) , po czym się okazuje że tak naprawdę powisimy skopić się na sfrustrowanym wiecznie nie zadowolonym socjalnym .
Witam, u nas koordynator zarabia 1800 brutto. Ma pod opieką 15 rodzin, które musi przynajmniej 2x/mies odwiedzić. Zwracane mamy koszty biletów autobusowych i ze 3-4 razy/mies mamy służbowe auto do podziału na 5 osób. Jak często wy odwiedzacie rodziny? I jak z zdaniowym czasem pracy- u nas prowadzimy zeszyt w którym wpisujemy co każdego dnia robiliśmy i ile czasu nam to zajęło. Potem kierownik nas z tego rozlicza.
Witam, mam pytanie odnośnie zarobków koordynatorów w Mops Katowice. Czy ktoś pracuje jako koordynator w Mops katowice?? Jak wygląda praca. Z góry dziękuje za odpowiedz.
2480 brutto na zleceniu i wszystko we własnym zakresie, robię ok 700 km a założenia są że mam zrobić 1000 km- na szczęście jestem zorganizowana więc jakoś wydalam więc na czysto mam 1000-1200 jakby liczył wg rozporządzenia. Ps. auto mi mało pali ale amortyzacja mnie przeraża- dobrze, że lubię tą robotę.