zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~aga

Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej

Post autor: ~aga »

może wcześniej pracowali w innej placówce?
~shania

Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej

Post autor: ~shania »

nie jedno w przedszkolu a drugie w wojsku
~eva z czeluści

Post autor: ~eva z czeluści »

Mam pytanie?? Pracuję juz 4 lata, podstawa płacy wynosi 1500 złotych z groszami. Czy ktoś z was wie, czy wraz z awansem na starszego wychowawcę mogę liczyć na więcej pieniedzy. Będe wdzieczna za odpowiedz
~,

Post autor: ~, »

1120 zł na rękę-wychowawca wschodnia Polska
~mo

Post autor: ~mo »

1750 na rękę, również wschodnia Polska
~...

Post autor: ~... »

witam. mam pytanie co do pracy w pogotowiu opiekuńczym. Byłam na rozmowie o pracę i uzyskałam informację, że nie będę zatrudniona na stopniu nauczycielskim (stażysta, kontraktowy a potem mianowany) ponieważ takie placówki nie mogą tak zatrudniać psychologów. Czy wiecie cos na ten temat?
~Spartan

Post autor: ~Spartan »

poczytaj forum i dowiesz się wszystkiego
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

północna polska -zarobki młodszego wychowawcy 1400 zł na rękę
ania
~Mietek

Post autor: ~Mietek »

Kraków młodszy wych 1550 na reke
~ona

Post autor: ~ona »

Przemyśl młodszy wychowawca 1100 na rękę z dodatkiem nocnym
ODPOWIEDZ