zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
może wcześniej pracowali w innej placówce?
Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
nie jedno w przedszkolu a drugie w wojsku
Mam pytanie?? Pracuję juz 4 lata, podstawa płacy wynosi 1500 złotych z groszami. Czy ktoś z was wie, czy wraz z awansem na starszego wychowawcę mogę liczyć na więcej pieniedzy. Będe wdzieczna za odpowiedz
1120 zł na rękę-wychowawca wschodnia Polska
1750 na rękę, również wschodnia Polska
witam. mam pytanie co do pracy w pogotowiu opiekuńczym. Byłam na rozmowie o pracę i uzyskałam informację, że nie będę zatrudniona na stopniu nauczycielskim (stażysta, kontraktowy a potem mianowany) ponieważ takie placówki nie mogą tak zatrudniać psychologów. Czy wiecie cos na ten temat?
poczytaj forum i dowiesz się wszystkiego
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
północna polska -zarobki młodszego wychowawcy 1400 zł na rękę
ania
Kraków młodszy wych 1550 na reke
Przemyśl młodszy wychowawca 1100 na rękę z dodatkiem nocnym
Oprócz zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
gdzie mam złorzyć wniosek
RDD
Ubezpieczenie zdrowotne wychowanków placówki op.wych. - jakie procedury?
ciężko upośledzona umysłowo córka
Grafiki pracy
Wymagane dokumenty
co wy na to
Rodzice pilnie poszukiwani DZ 03.09.2008r.
opiekun nocny???
terapeuta w placówce wielofunkcyjnej
mow i mos
Opiekun prawny
młodszy wychowawca a wychowawca
Pomoc na kontynuację nauki
Ośrodki socjoterapeutyczne wykaz
wyprawka