zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
Mamy wszystkie dzieci zostawić takim miernotom jak Wy? Wy jesteście super fachowcami tylko czemu zarabiacie tak mało? Żal Ci du...psko ściska, że nie jesteś dyplomowana to sama zasuwaj do szkoły tam jeszcze się można dyplomować
Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
Odliczanie się zaczęło...12 miesięcy....11..10...sama będziesz zasuwać za 1400 miesiecznie i 40 godzin w tygodniu.
Ludzie troszkę Was chyba ponosi. Wyciszenia w nowym roku życzę.
do ~KN
jaka super \"kultura\" trochę prostatctwem zalatuje ale może to nerwy...
aż się boję pomyśleć co mówisz do swoich wychowanków jak się zdenerwujesz. Pikasz?? Bo przecież nie wykropkujesz... chyba??!!
Panie KN (pewnie Dyplomowany) mimo wszystko więcej pokory i szacunku dla innych kasa naprawdę nie jest najważniejsza
Pozdrawiam - jedna z miernot
jaka super \"kultura\" trochę prostatctwem zalatuje ale może to nerwy...
aż się boję pomyśleć co mówisz do swoich wychowanków jak się zdenerwujesz. Pikasz?? Bo przecież nie wykropkujesz... chyba??!!
Panie KN (pewnie Dyplomowany) mimo wszystko więcej pokory i szacunku dla innych kasa naprawdę nie jest najważniejsza

Nie bój się, ja się nie denerwuję.
Ale żenada. swoją droga to jestem pełen uznania dla ludzi którzy nie pracują dla pieniędzy, dla których pieniądze nie są najważniejsze i takie tam. Chciałbym mieć możliwość pracować dla przyjemności lub po to by pomagać innym. Ja mam córkę na studiach i synka którego terapia kosztuje więcej niż studia córki. Muszę zarabiać. Tak Kasiu uważam się za fachowca a czy mnie gdzieś przyjmą z otwartymi rękoma to już inna sprawa, bo w tym kraju fachowość nie decyduje o zatrudnieniu. Niektóre partie polityczne realizują program zatrudnienia pod nazwą Rodzina Na Swoim i żadna siła ich z rządu ani samorządu nie zmiecie.
Każdy z nas ma swoje rodziny, sprawy, problemy i każdy chce za swoją pracę otrzymać godne wynagrodzenie nigdzie nie napisane zostało przeze mnie że chce pracować bez pieniędzy, dla idei czy misji. Ze swojej pracy wywiązuje się najlepiej jak potrafie i nie pozwole aby ktoś obrażał mnie a tym bardziej oceniał moją pracę tylko dlatego że miał więcej szczęścia przy utrzymaniu dwusystemowości zatrdnienia.
I żenadą to są faktycznie takie wpisy, proszę czytać ze zrozumieniem.
I żenadą to są faktycznie takie wpisy, proszę czytać ze zrozumieniem.
No właśnie które wpisy? Kto Cię obraził i czego nie zrozumiałem?
Przecież kolego end sam się nazwałeś miernotą więc do kogo masz pretensje? Pisz ze zrozumieniem a nie pouczaj innych.
pozdrowienia dla Leona...lubię Twoje ,,sposoby\" tłumaczenia innym rzeczywistości, Najlepszego dla Wszystkich w Nowym Roku, tych z KN i KP...
Oprócz zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
gdzie mam złorzyć wniosek
RDD
Ubezpieczenie zdrowotne wychowanków placówki op.wych. - jakie procedury?
ciężko upośledzona umysłowo córka
Grafiki pracy
Wymagane dokumenty
co wy na to
Rodzice pilnie poszukiwani DZ 03.09.2008r.
opiekun nocny???
terapeuta w placówce wielofunkcyjnej
mow i mos
Opiekun prawny
młodszy wychowawca a wychowawca
Pomoc na kontynuację nauki
Ośrodki socjoterapeutyczne wykaz
wyprawka