zarobki pracownika socjalnego? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 8    [ Posty: 73 ]

Napisano: 11 lip 2012, 10:20

Popsy - wiem ile trzeba się starać o pracę gdy się jest niepełnosprawnym ( z własnego doświadczenia). I ciągle trzeba udowadniać, że się jest tak samo dobrym jak osoby zdrowe. nie przejmuj się zbyt mocno, bo to blokuje. Bądź cierpliwa i nie poddawaj się. Szukaj pracy na necie, na Fejsie i gdzie tylko ci wyobraźnia podpowie. Masz wiedzę - poradzisz sobie na pewno. Wierzę w to.
~zisis

Napisano: 25 lip 2012, 20:52

Po przeczytaniu waszych postów, to nawet nie chce mi się składać papierów do takiej pracy, skoro zarobki takie marne, wolę swój dyplom studiów wyższych i podyplomowych wykorzystać w innym zawodzie. Nie rozumiem jak możecie się marnować w takiej instytucji, gdzie Was na pewno nie doceniają... Chociaż w obecnej dobie kryzysu każda niby praca jest dobra, jednak pozostaje jakiś niesmak...
Pozdrawiam
~MK

Napisano: 26 lip 2012, 11:57

spec. prac.soc.-pensja+staż+dod. terenowy+premia+pół biletu miesięcznego, razem ok. 3200 netto
~taki tam

Napisano: 27 lip 2012, 12:07

mnie denerwuje fakt, że pracownicy Urzędów w porównaniu do nas posiadają dużo większe pensje a nasza praca jest zdeydowanie trudniejsza
~-###-

Napisano: 27 lip 2012, 17:19

spokojnie 23000, ale w skali roku.
;)))
~p

Napisano: 28 lip 2012, 2:44

No to macie fajnie...choć robota nielekka...moja niby też nielekka ale inaczej...
~ef-ka

Napisano: 28 lip 2012, 22:47

mam nadzieję, ze niebawem to się zmieni na lepsz
~???

Napisano: 07 sie 2012, 20:05

1790 zl na rękę( w tym dodatek +5% stażowego) podkarpacie
~arija

Napisano: 27 sie 2012, 14:39

Witam
Może ktoś z Was orientuje się w zarobkach w MOPR w Poznaniu. Mam 10-letni staż pracy, wyższe magisterskie specjalizacja II stopnia i dwie podyplomówki: organizacja pomocy społecznej i administracją. U siebie (lubelskie) zarabiam z wszystkimi dodatkami i ryczałtem na paliwo 2200 zł.
~Behemoth

Napisano: 10 wrz 2012, 1:49

W każdym razie abstrahując od tego że nie możecie związać końca z końcem i spędza wam to sen z powiek co jest całkowicie zrozumiałe, postarajcie się magistry i licencjaty dołożyć nieco starań aby wysilić się na poprawność językową, bo kultura wszak też ma znaczenie. Generalnie macie racje i to nie jest normalne, żeby człowiek pracując w tak ciężkim - jak piszecie - zawodzie, dostawał tak marne grosiki; ale równie nienormalne i tak samo zatrważające jest to, żeby ludzie którzy posiadają na koncie prace naukowe i inne prace konieczne do ukończenia studiów, pisali niechlujnie jak absolwenci przedszkola. Jako niedoszły polonista a obecny aspirant pracy socjalnej zastanawiałem się wcześniej nad sensem studiów polonistycznych w dobie kultury językowego niedbalstwa, a dziś po lekturze waszej forumowej czytanki dochodzę do wniosku, że studia takie czy owakie niestety nie mają żadnego związku z realnym wykształceniem.
To nie jest smutne nawet, bo można się przyzwyczaić, że tak jest, tyle, że szkoda, że trzeba się przyzwyczajać do zjawiska \"wykształconego miernoty intelektualnego\"
~romek

Strona 5 z 8    [ Posty: 73 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x