zarobki pracownika socjalnego? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 8    [ Posty: 73 ]

Napisano: 10 wrz 2012, 2:01

Poza tym, raz jeszcze ja. No dobrze, może nie znam środowiska pracowników socjalnych i niezupełnie wiem jak w praktyce wygląda wasza praca; z czym walczycie a czego nie znosicie i jakie katusze psychiczne musicie przechodzić w waszych miejscach pracy; ale bardzo dziwie się że nie potraficie się zorganizować ażeby zadziałać realnie w celu poprawy waszej finansowej ciężkiej sytuacji. Miałem wyobrażenie o pracowniku socjalnym że to ktoś, kto niewiele gada, a kiedy trzeba, potrafi się zorganizować i poczynić odpowiednie kroki aby poprawić swoją sytuację. A wy co? Pedagogizujecie innych a sami siedzicie z założonymi rękoma i zrzędzicie na patologiczny system. Szkoda, sami wystawiacie sobie niespecjalnie korzystne świadectwo. Pozdrawiam.
~romek

Napisano: 12 wrz 2012, 14:05

widze ze jest całiem nieżle

ja mam mgr administracja, 10 lat pracy
i zarabiam 1500 zł na rękę ( w tym stażowe )
dodatków u nas nie ma

ps nagdodziny tez za frajer
~Majka

Napisano: 17 wrz 2012, 19:43

4 lata pracy w zawodzie prac soc., z dodatkiem 250 zł i stażowym 5% = 1600 netto;
~bra

Napisano: 18 wrz 2012, 23:08

Kierownik OPS 3300 razem z POKL i znam się i to ja pisze projekty aczkolwiek na wszystkim nie sposób juz teraz się znać czasu brakuje na życie.Aby coś przemyśleć biorę to do domu i aż się boje co jeszcze wymyślą sznowini z wyższej półki by mi utrudnić pracę... Nie mam zastepcy, sekretarki kadrowej itd... szock co sie dzieje w pomocy społecznej a oni nam każą walczyć z wykluczeniem a ja sądze że to pomoc społeczna jest wykluczona....
~głodna

Napisano: 24 wrz 2012, 16:02

Mam gorącą prośbę , który z pracowników socjalnych ma w zakresie czynności świadczenia rodzinne, albo fundusz alimentacyjny? niech się odezwie Pozdrawiam
~gala

Napisano: 23 paź 2012, 22:10

Ja mam 2500 zl na reka 30 lat stazu pracy
~tara

Napisano: 24 paź 2012, 22:40

A ja właśnie kończę licencjat z pracy socjalnej. Mam pytanie czy z takim tytułem są w ogóle jakiekolwiek szanse dostania się do pracy w MOPS/GOPS ??
~Ann

Napisano: 11 lis 2012, 23:42

WRESZCIE DOBRZE ROMEK POWIEDZIAŁ NIE NARZEKAJMY ZEW.RZYJMY SZEREGI ZMIEŃMY NASZĄ Z.ŁĄ SYTUACJĘ FINANSOWĄ WSZAK CELEM PRACY SOCJALNEJ JEST ZMIANA ZACZNIJMY OD SIEBIE...
KAŻDY ZAWÓD ZADBAŁ O SIEBIE...
ŻEBY PIELĘGNIARKI MUSIAŁY UPOMINAĆ SIĘ O COKOLWIEK TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCIŁO ( ZAP.IRDZIELAJĄ OKRUTNIE)A JEDNAK...MUSIAŁY SIĘ UPOMNIEĆ
NAUCZYCIELE TEŻ SIĘ UPOMNIELI...
I WIELE INNYCH ZAWODÓW...
A MY CO? GAMONIE JAK SZEWC BEZ BUTÓW. PRZYDAŁ BY SIĘ LIDER COBY NAS ZJE.DN.OCZYŁ Z CAŁEJ POLSKI...MAM NADZIEJE ŻE SIĘ JUŻ TAKI KTOŚ URODZIŁ BO BĘDZIE CIĘŻKO DO 67 LAT WYTRZYMAĆ
~do Romka

Napisano: 19 lis 2012, 12:56

Tylko zadań przybywa i odpowiedzialność za całe zło tego świata....zarobki stoją w miejscu!
~Ela

Napisano: 29 sty 2013, 2:25

ale to...Poznań...nigdzie indziej nie zarabia się takiej kwoty będąc starszym specjalistą pracy socjalnej z takim stażem...murawę trzeba było wymieć na EURO ... ale co tam...dzięki temu rewelacyjnie identyfikuję się ze swoimi Klientami...rozumiem ich chyba jak nikt inny jak przeżyć za tą kwotę w tym mieście od pierwszego do ostatniego każdego miesiąca... Tylko że oni na leki na cholesterol i serce dostają pieniądze od państwa a ja...muszę kupić sobie je sama.
~pracownik

Strona 6 z 8    [ Posty: 73 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x