Czy dostajecie czasami jakieś premie, nagrody(np. z okazji dnia pracownika socjalnego) lub jakieś dodatkowe pieniądze w ciągu roku? Ja dostaję 13- tkę, karnet na basen (raz w roku za 100 zł), paczkę dla dziecka. Premii i nagród nigdy i nikt.
Premię mam regulaminowo przyznawaną w wysokości 20% wynagrodzenia, jeżeli szef uzna że mi się należy większa to czasem wyniesie ona więcej, max do 40%.
Nagrodę dyrektora też dostaję, raz w roku jest przyznawana dla wszystkich pracowników - w tym technicznych, obsługowych, administracyjnych. Te pieniądze wygospodarowywane są ze środków na wynagrodzenia.
Natomiast z FŚS dostaję pieniądze przy okazji świąt ( 2 razy do roku), tzw. \"dodatek urlopowy\"- to na wakakacje, i chyba tyle tak na gorąco.
No jeszcze w ramach BHP raz do roku dostajemy ręczniki, herbatę i mydło.
Ja tak jak moja imienniczka również 1280,00zł i w tym jest dodatek i wysługa lat 7% (woj. świętokrzyskie). Wywiady do odpłatności robiłam dopóki podczas jednej z kontroli z WPS stwierdzono, że jest to obowiązek PCPR-u a nie mój
ja mam 1700 netto wraz z dodatkiem za pracę w terenie, stazowym 15%, regulaminowa premią 17% wynagrodzenia.Wczasy pod gruszą raz na 2 lata( w zależności od dochodu rodziny tj. ok. 200 zł), zadnych nagród z okazji dnia pracownika nsocjalnego
mam pytanie czy ktoś z przedmówców otrzymuje dodatkowy urlop 10 dniowy jak wynika z ustawy o pomocy społecznej?????
Pracownik socjalny w naszej placówce otrzymuje wynagrodzenie 1700 zł plus dodatek tzw. terenowy....wywiady dotyczace odpłatnosci realizuja sami, czesciowo pcpr z innych czesci Polski.
Pozdrawiam.
mam pytanie i bardzo proszę Was o odpowiedź, w placówce opiekuńczo-wychowawczej pracuję od niedawna, zaznaczam, że nie jest to państwowa placówka czy w takim przypadku należy mi się dodatek 250 zł za pracę w terenie?